Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Skapa din egen badrutin – 16 fina detaljer som tar ditt hemma-spa till en ny nivå

14 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
badrutin fina detaljer
Sätt guldkant på din badrutin! Vi listar 16 detaljer som tar ditt hemma-spa till en helt ny nivå.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Johanna Ljungren visar hur du använder Gua shaBrand logo
Johanna Ljungren visar hur du använder Gua sha

Ett varm och skönt bad kan få oss alla att lyckas varva ned och ta en stund med bara lugn och ro! Tänd ett ljus, läs din favoritbok eller lyssna på stämningsfull och avslappnande musik, unna dig en ansiktsmask och ta en stund bara för dig själv.

Fina detaljer till din badrutin:

Vi listar 16 detaljer som sätter gulkant på ditt lyxiga hemma-spa att klicka hem!

doftljus ro

Mysigt doftljus Ro från Skandinavisk med en rogivande och mjuk doft, en subtil symfoni av färskt klippt gräs och fallna löv, gurka och vildviol. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons
badbomb

Färgglad badbomb från Aroma medan härliga doftstråk från sandelträ och ylang ylang. Du hittar den här (reklamlänk).

handdukar mille notti

En badhandduk från Mille Notti i mjuk ringspunnen frotté av kammat bomullsgarn i 100 procent ekologisk bomull. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
badhylla badbricka badkar
Annons

Den ultimata badkarshyllan i trendig valnöt från Umbra med plats för till exempel din favoritbok, ett glas vin och krokar för att hänga saker vid. Du kan köpa den här (reklamlänk).

badskum rituals

Uppfriskande badskum baserat på bambuextrakt och sandelträ som vårdar och rengör huden på djupet, deån Rituals. Du kan köpa det här (reklamlänk).

vattentät högtalare

Koppla av i badet med en härlig ljudbok, podd eller avslappnande musik! Denna vattentäta högtalare från Fresh ´n Rebel är perfekt att ta med sig in i badrummet. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
borste bad

Stor kroppsborste i vacker värmebehandlad ask från Andrée Jardin. Finns att klicka hem här (reklamlänk).

bad olja relax

Aroma Bath Relaxing från Maria Åkerberg med eteriska oljor från apelsin, rosmarin, lavendel och pomeransträd. När oljan blandar sig med vattnet gör det vattnet mjukgörande och avslappnande med härlig doft. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
skrubbhandske bad
Annons

Badhandske i 100 procent jute från Meraki som ger din hud lätt exfoliering. Handsken är fylld med en mild, handgjord tvål som skummar upp när du tvättar kroppen. Berikad med närande, eteriska oljor och doftar underbart av rosmarin. Du kan klicka hem den här (reklamlänk).

badhylla guld

Snygg badkarsförvaring i metall med antik guldfärg från Jotex. Klassisk modell som vilar på badkarets kanter. Justera badkarsförvaringens längd genom att dra ut handtagen så att den anpassas efter bredden på ditt badkar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
badsalt

Badsalt från Sunday Rain för en lyxig hemma-spa upplevelse. Fyllt med havssaltkristaller som rengör huden på djupet samt kol som har en detox-effekt som avlägsnar gifter och föroreningar, huden blir ren och får en fin lyster. Tillsätt 2-4 skopor salt i varmt vatten och njut av ett härligt bad. Du kan köpa badsaltet här (reklamlänk).

badborste trä

En badborste i trä från Åhléns med lång handtak och en rem för att festa handen i. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
badolja

Shower & Bath Oil från Maria Åkerberg är en välgörande olja med eucalyptus för kropp och själ. Helt fri från konserveringsmedel, kemiska emulgeringsmedel och alkohol. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

schampoborste

Massera in ditt schampo med denna schampoborste från Kent Brushes som gör din skalpmassage till en ren njutning . De mjuka piggarna väcker din hårbotten till liv och gör det enkelt att komma ner med ditt lödder och bearbeta din hårbotten. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
beige badrock mille notti

Badrock i mjuk ringspunnen frotté av kammat bomullsgarn av 100 procent ekologisk bomull, från Mille Notti. Du hittar den här (reklamlänk).

ansiktsmask återfuktande

Unna dig en ansiktsmask i badet! Denna populära 6-i-1 mirakelmask från Svenska SJÖ SKIN är allt din hud behöver. Innehåller bland annat färsk svensk honung, coix frön och kalamin. Resultatet blir en jämnare, klar, lugn och hälsosam lyster. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Foto: TT

LÄS MER:

I år vill vi inreda i trä – 21 fina detaljer med trendig touch

16 fina vaser till vårens buketter

Vårljus inredning – 15 ljusa och trendiga detaljer

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons