Artikeln innehåller reklamlänkar

Badlakan och strandfiltar – 14 fina shoppingtips

Badlakan och strandfiltare trendiga och fina tips sommaren 2019

Här är 14 fina badlakan och strandfiltar som du kan klicka hem sommaren 2019; från trendiga nyheter till stilfulla klassiker.
29 maj, 2019

Med solskydd, ett lyxigt badlakan och en mysig strandfilt blir dagarna på stranden ännu härligare. Behöver du uppdatera dina strandtextilier i sommar? Här har vi samlat 14 fina köp som finns i butik just nu.

1. Badhandduk i trendiga färger, Amanda Borberg för Hay

 

 

Mjukt badlakan i storlek 150 x 100 cm. Välj mellan flera fina färger. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com)

2. Lyxigt badlakan i återvunnen ekobomull, Tekla

Fint  badlakan i återvunnen ekologisk bomull. Välj mellan flera färger och storlekar (t.ex. 150 x 100 cm). Finns att köpa här 

3. Randig strandfilt i bomull/linne, Arket

Klassiska ränder gör sig minst lika fint på en sval strandfilt som i köket. Material: Bomull och linne. Välj mellan flera färger och måtten: 170 x 130 cm eller 170 x 100 cm. Finns att köpa här (länk till Apprl).

4. Cericerosa badlakan med lyxkänsla, Designers guild

Handduk med lyxig hotellkänsla och en trendig 1980-talsflört i den chockrosa nyansen. Mått: 165 x 90 cm. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

5. Strandfilt/badlakan i linne och ull, Libeco

Pläd med en trendig naturnära känsla. Tillverkad i 70 % linne och 30 % ull, och fungerar lika bra som picknickfilt eller badlakan som hemma i soffan. Mått: 153 x 220 cm. Finns att köpa här.

6. Hammamhandduk, Meraki

Trendig handduk i marockansk stil. Tunn bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Mått: 180 x 100 cm. Finns att köpa här.  (länk till Tradedoubler.com)

7. Lyxigt badlakan i återvunnen eko-bomull, Tekla

Charmigt badlakan i trendig gul kulör. Tillverkad en mjuk och lyxig bomull som är både ekologisk och återvunnen. Välj mellan flera motiv och färger. Finns att köpa här.

8. Strandhandduk med motiv i blått, Wera

Mönstrat badlakan i bomull. Med ett motiv som för tankarna till Henri Matisse. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

9. Blommig handduk i gult, Marimekko

Trendiga finska blomster i en lika trendig färg. Mått: 150 x 70 centimeter (en handduk för vuxna eller ett badlakan för barn). Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

10. Badlakan i ekologisk bomullsfrotté, Mille notti

Mjuk och fluffig handduk i ekologisk bomull. Mått: 150 x 100 cm.  Finns att köpa här i rosa (länk till Tradedoubler.com). Och här i ljusbrunt (länk till Tradedoubler.com).

11. Belgisk strandhandduk/filt i linne, Libeco

Strandfilt och badlakan i ett. Lyxig satinväv i 100 % linne med bra uppsugningsförmåga. Mått: 180 x 100 cm. Finns att köpa här.

12. Mjukt badlakan i våfflat linne, Himla

Supermjukt badlakan i våfflat hellinne. Välj mellan flera färger. Mått: 150 x 100 cm. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

13. Badlakan i lila och grönt, Hay

Strandhandduk (som blir ett badlakan för ett barn) med måtten 140 x 70 cm. Mjuk bomull och fin färgkombination. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

14. Strandhandduk i pikéfrotté, Mille notti

Lyxig badlakan med bomullsfrotté i pikékvalitet. Mått: 200 x 86 cm. Välj mellan rosa och blå. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

Läs mer:

16 fina solstolar och solbäddar i butik 2019

Trendiga och tidlösa designklassiker på rea just nu – 24 fina köp

9 trendiga detaljer med lyxig semesterkänsla

Shopping: Finaste utemöblerna och detaljerna till funkis- och 60-talsstilen