Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Vinnarna och bästa produkterna i ELLE Beauty awards 2021

04 feb, 2021 
elle beauty awards 2021 vinnare
ELLEs 43 beautyredaktörer världen över testar årligen tusentals skänhetsprodukter – och korar sedan vinnarna i ELLE International Beauty Awards. Här är skönhetstoppen 2021!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sedan 2013 har ELLEs 43 beautyredaktörer över hela vida världen hyllat beauty och alla dem fantastiska produkter vi har på våra skönhetshyllor.

De samlas alla via vårt globala nätverk för att gemensamt testa, dofta och skrubba sig igenom årets allra senaste beautynyheter, för att till sist kora 16 vinnare i fyra olika produktkategorier; makeup, hudvård för ansikte och kropp, hårvård och årets doft.

ELLE international beauty awards är en årlig utnämning av bästa beautyprodukter under året som gått.

– Det är ett arbete som i princip pågår hela året – från att vi kontinuerligt testar alla nyheter som kommer, utvärderar och sedan samlas för att rösta på vilka vi tycker sticker ut och överraskat med fantastiska resultat och upplevelse, berätta ELLEs Beautyredaktör Carin Hellman.

Annons

I år firar vi vinnarna i ELLE International beauty awards lite extra med en digital vinnarceremoni som kan ses från vart du än befinner dig i världen.

Så ta-da! Här kan du ta del av alla 16 värdiga vinnare i ELLE international Beauty awards 2021:

MAKEUP

Årets foundation – Teint couture city balm, Givenchy

Årets foundation.
_

”Denna lättviktiga formula känns som en lätt BB-crème, men har förmågan att dölja och jämna ut precis som en mer täckande foundation. Den ser verkligen helt naturlig ut på huden, utan minsta tillstymmelse till att kännas ’kakig’. Perfekt för den som vill ha något lättapplicerat, har även SPF 25.” Barbara Huber, beauty director, ELLE Tyskland.
Teint couture city balm, ca 470 kr, Givenchy. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Annons

Årets läpp-produkt – Rouge Hermès matte lipstick, Hermès.

Årets läppstift
_

”Vad finns inte att älska med detta konstverk till läppstift. Fantastiska formulas, perfekt finish och doftsatta av Hermès parfymör Christine Nagel. Detta tillsammans med otaliga vackra färger med underbara pigment och till sist, men absolut inte minst, en förpackning med modehusets hantverksmässiga arv i varenda detalj.” Carin Hellman, beautyredaktör, ELLE Sverige.
Rouge Hermès matte lipstick, 728 kr, Hermès. Läs mer recensioner här och klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Annons

Årets mascara – Full frontal volume & lift curl mascara, Fenty beauty

Årets mascara.
_

”Jag älskar den ’tvåsidiga’ borsten, den låter mig vara spontan – oavsett om jag är sugen på diskreta eller volymfyllda fransar.” Maria Thorgaard, beauty director, ELLE Danmark.
Full frontal volume lift & curl mascara, 160 kr, Fenty Beauty. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Hud- och kroppsvård

Årets anti-cellulitprodukt – Vinosculpt Lift & firm body cream, caudalie

Årets anti-cellulitprodukt.
_

”I kombination med en lätt massage ger den här kroppscrèmen direkt resultat på både bakdel och lår. Huden blir med en gång mjukare och det dröjer inte länge innan man även ser att huden är slätare." Marthe Jakobsen, deputy editor and beauty, ELLE Norge.

Annons

Vinosculpt lift & firm body cream, 375 kr, Caudalie. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Årets fuktcrème – Hydra zen anti-stress glow liquid moisturizer, Lancôme.

Årets fuktcrème.
_

”Formulan är magisk – den absorberas supersnabbt och jag kan i realtid verkligen både se och känna hur den verkar, ger ett lyft och en fuktboost. Plus, effekten den ger efter några veckors användning – fantastisk!" Younie Tsang, associate content director beauty, ELLE Hong Kong.
Hydra zen anti-stress glow liquid moisturizer, 390 kr, Lancôme. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Annons

Årets anti-age-produkt – Capture totale super potent serum, Dior.

Årets bästa serum.
_

”Det här återuppbyggande serumet innehåller 91 procent naturliga ingredienser och är ett sant bevis för vilken oerhörd kompetens som finns inom Diors laboratorium. Här hittar man all den styrka som finns i stamceller från ett flertal extrakt från naturen.” Arlette Barrionuevo, beauty & fashion editor, ELLE Argentina.
Capture totale super potent serum, 1 260 kr, Dior. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Årets ansiktsmask – Hydra beauty camellia repair mask, Chanel.

Årets bästa ansiktsmask.
_

”Det var kärlek vid första doften. För dess ljuvliga doft är det första du lägger märke till, därefter texturen och till sist, men inte minst, det underbara resultatet; mjuk, återfuktad hy som både känns och ser fantastisk ut.” Jasmina Rodic, content editor, ELLE Kroatien.
Hydra beauty camellia repair mask, 700 kr, Chanel. Läs fler recensioner och köp produkten här.

Annons

Årets solskydd – Sun beauty protective water SPF 50, Lancaster.

Årets solskydd.
_

”Äntligen ett solskydd i sprayform som inte klibbar, eller känns klistrigt. Formulan är superlätt, ger komplett UVA- och UVB-skydd, samt superhärligt glow!” Shanice Zoeteweij, beauty editor, ELLE Nederländerna.
Sun beauty nude skin sensation sun protective water SPF 50, 289 kr, Lancaster. LÄs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Årets kroppsprodukt – Velvet nourishing body cream, Sisley.

Årets kroppsprodukt.
_

”Tänk dig den lyxigaste crèmen för ansiktet – men som en magisk bodycrème. Som mjuk vispad grädde för huden och WOW – måste nämna den ljuvliga doften också. Att man sedan blir len som en kashmirtröja efter bara en applicering är ren bonus!” Carin Hellman, beautyredaktör, ELLE Sverige.
Velvet nourishing body cream, 1 325 kr, Sisley. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Annons

Årets hårvård

Årets schampo – Genesis bain hydra-fortifiant, Kérastase.

Årets schampo.
_

”Jag har tappat så mycket hår under karantänen, men det här återuppbyggande schampot har varit till stor hjälp för att få håret att må bra igen! Jag märkte redan efter två veckors användning att håret kändes starkare och överlag såg både friskare och hade mer lyster.” Carolina Alvarez, beauty editor, ELLE Mexico.
Genesis bain hydra-fortifiant, 285 kr, Kérastase. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Årets balsam/inpackning – Botanical repair intensive strengthening masque rich, Aveda.

Årets balsam/inpackning.
_

”Avedas team har lagt ner sex år av research för att ta fram den här fantastiska serien där dess oljor och plantextrakt verkligen når ner och hjälper håret ända i i cortex. I den här inpackningen får man allt det, plus en magisk doft som håller i sig länge, länge.” Elisabeth Martotell, beauty editor-in-chief, ELLE Frankrike.
Botanical repair intensive strengthening masque rich, 645 kr, Aveda. Läs fler recensioner och köp produkten här.

Annons

Årets hårstylingprodukt – Corrale straightener, Dyson.

Årets hårstylingprodukt.
_

”Det man först slås av är att den här innovationen till plattång går att använda sladdlös. Den kan också locka håret och gör hela proceduren med att både locka och platta håret så enkel! De flexibla plattorna minimerar slitage på håret och fångar varenda strå. Jag har aldrig upplevt ett så perfekt resultat med någon plattång någonsin tidigare!” Chelsea Tang, senior beauty writer, ELLE Singapore.

Corrale straightener, 4 990 kr, Dyson. Läs fler recensioner och köp produkten här.

Annons

Årets doft – California dream, Louis Vuitton.

Årets doft.
_

”LV:s hovparfymör Jacques Cavallier-Belletrud har trollat fram en magisk, paradoxal doft. Man slås först av den friska rena citrusnoten, men ett stråk av trä finns kvar på huden hela dagen. En dröm om Kalifornien som verkligen får en att tappa andan.” Elisabeth Martotell, beauty editor-in-chief, ELLE Frankrike.
California dream, 3 850 kr, Louis Vuitton. Läs fler recensioner och köp produkten här.

Årets ”gröna” makeup - Color haze multi-use pigment, Ilia.

Årets gröna makeup.
_

”Texturen gör den så enkel att applicera, den mixas sömlöst in i huden och ger så oerhört fin färg till både läppar och kinder. Ger den där perfekta ’rosiga’ looken man alltid eftersträvar. ” Younie Tsang, associate content director beauty, ELLE Hong Kong.
Color haze multi-use pigment, ca 400 kr, Ilia. läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Annons

Årets ”gröna” hudvård– Water lock moisturizer, Tata Harper.

Årets gröna hudvård.
_

”Du behöver endast ett pumptryck av denna drömmiga crème och din hud håller sig mjuk, full av lyster och återfuktad hela dagen. Santi Zulbachri, managing editor, ELLE Indonesien.
Water lock moisturizer, 739 kr Tata Harper. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Årets ”gröna” hårvård – Coconut water & mimosa flower shampoo bar, Love beauty & planet.

Årets gröna hårvård.
_

”Även om det är en fast schampokaka, fri från sulfater och med mesta hänsyn taget till miljön ger denna fantastiska produkt håret en så ren och fräsch känsla. Med extra volym som bonus! Dina Kabbani, fashion & beauty editor, ELLE Mellanöstern.
Coconut water & mimosa flower shampoo bar, 79 kr, Love beauty & planet. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

LÄS MER:

Beautyredaktören utser årets bästa serum 2021

Årets 12 hetaste beautytrender 2021

Få det bästa av ELLEs värld – anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons