Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Latte makeup – allt om sminkningen som trendar på TikTok

03 jul, 2023 
AvPenellope Ness
Latte makeup – allt om sminkningen som trendar på TikTok
Hudnära toner och lyster är sommarens look – till stranden, utekvällen eller dejten! Och när det gäller säsongens hetaste beautytrender kan man alltid lita på TikTok. Här är allt du vill veta om den nya virala trenden – latte makeup!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du skotrenden med blommor självBrand logo
Så gör du skotrenden med blommor själv

Säsongen för fräknar och solkysst hy är äntligen här! Vissa dagar är sminkrutinen minimal, men för de dagar och kvällar som du vill se lite extra somrig ut finns nu en ny viral beauty-trend att testa – TikToks trendiga latte makeup. Looken som består av hudnära toner och lyster, med en effortless känsla.

Tidlös trend: bronzed makeup

Att fokusera på brunt i både varma och kalla toner är en av de mest tidlösa sminkningarna att ta till. En både snabb och enkel look som passar alla. Knepet är att hitta färgerna som matchar din hudton bäst! Och ny säsong innebär nytt smeknamn, så nu kallas den evigt återskapade sminkningen för latte makeup av flitiga TikTok-användare.

Annons

Vad är latte makeup?

Sminkningen består av en simpel bas passande för sommarvärmen. Den kombineras med en brun ögonskugga, brun eyeliner, mascara, bronzer och highlighter. Om du vill ha en mer dramatisk look kan du lägga till en mer definierad eyeliner eller ögonskugga.

Så återskapar du den virala TikTOk-trenden latte makeup

Fram med highlighter, bronzer och de bruna nyanserna! Här visar TikTok-användaren @stephhui hur du återskapar den glowiga looken!

  1. Börja med att återfukta och applicera en SPF över hela ansiktet.
  2. Sedan applicerar du en enkel bas som består av en foundation eller cc-cream, contour och bronzer.
  3. Applicera en brun eyeliner längs den övre fransraden och smeta ut med en borste.
  4. En brun ögonskugga appliceras sedan över hela ögonlocket. Använd samma färg för att definiera nedre fransraden.
  5. Applicera en glittrig eller skimrande ögonskugga i mitten av ögonlocket.
  6. En mörkbrun eller svart eyeliner appliceras sedan på både övre och undre tårkanalen.
  7. Avsluta med att applicera din highlighter på kindben, nästipp, haka och precis under ögonbrynen för att uppnå en härlig lyster.
@stxph.h

one oat latte with caramel drizzle to go please ☕️ #lattemakeup #lattemakeuplook #makeuptutorial Products: - YSL Crush Liner (brown & black) - Too Faced Ginger Snap Palette - MAC amber times nine palette - Chanel Beauty Baume Essential Multi Use Stick (transparent) - Lancome Lash Idole Mascara #greenscreen

♬ original sound - stephhui

Foto: Instagram/@biancaingrosso, @winnieharlow, @palomija

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons