Så får du Lily-Rose Depps naturliga men djärva signatursminkning

15 jun, 2023 
AvAmie Chorr
Lily-Rose Depp, dotter till skådespelaren Johnny Depp och modellen Vanessa Paradis, har inte bara ärvt sina föräldrars talang, utan även deras känsla för stil och skönhet. ELLE har djupdykt i hennes sminkrutin och listar tips på hur du kan uppnå hennes signatur looks!
Annons
Det här är Lily-Rose Depp
Det här är Lily-Rose Depp

Med sin unika stil och naturliga utstrålning har hon snabbt blivit en ikon inom mode- och skönhetsvärlden. Vi tittar närmare på Lily-Rose Depps signatursminkning som framhäver hennes naturliga drag med en djärv twist.

En fräsch bas med betoning på rouge och glitter

Lily-Rose Depps signatursminkning innehåller alltid en jämn bas med mycket lyster. För att uppnå denna bas kan man använda sig av en lätt foundation eller BB-kräm, där man har i några droppar kräm-highligter för att få en extra skjuts på lystern. För att täcka eventuella ojämnheter eller rodnad kan man köra med några duttar högtäckande concealer.

Annons

Ögonbrynen spelar även en viktig roll i Lily-Rose Depps signatursminkning. Med en försiktig och lätt teknik fylls brynen i för att ge dem definition och framhävning till sin naturliga form. Resultatet är snyggt markerade, men ändå naturliga ögonbryn.

När det kommer till ögonmakeup ser man ofta Lily-Rose Depp i en mjuk och naturlig look. Där en lätt skimrande ögonskugga i neutrala toner på ögonlocket används för att ge en subtil glans. Hennes ögon brukar även framhävs med en tunn eyeliner längs övre och nedersta fransraden och avslutas med en suddig spets och ett par lätta lager mascara för att ge volym och längd åt fransarna.

Annons

Och om det är någon detalj i hennes sminkning som hon är känd för är det en lätt men ändå framträdande applicering av rouge på kinderna och contour för att framhäva hennes redan markerade kindben. För extra glow appliceras en highlighter på de högsta punkterna i ansiktet, som kindbenen och näsryggen.

NATURLIGA LÄPPAR

När det kommer till läppar syns hon vanligtvis i en naturlig och subtil look. Detta kan uppnås genom att använda ett pigmenterat läppbalsam eller en lätt rosa eller nude-nyans av läppstift för att framhäva sina läppars naturliga färg och ge fukt och glans. För en mer djärv look kan man markera läppkanterna med en brun läppenna!

Annons

När det kommer till "No make-up" eller "effortless make-up" looken är Lily-Rose Depp definitivt ett av ansiktena i mångas moodboard. Det må se ut som en enkel sminkning, men hon har ju såklart ett team bakom sig som hjälper henne att få till sin signatursminkning. Som alltid framhäver hennes naturliga drag på ett subtilt sätt, samtidigt som det tillför en touch av glamour.

Foto: TT

Annons