Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

2000-talets snedlugg är tillbaka

01 jun, 2023 
AvPenellope Ness
Trender kommer och går men 00-talet (och Kim Kardashians) inflytande består. Snedluggen är tillbaka, vilket syns på kändisar som Dua Lipa, Kylie Jenner och Bella Hadid. Här är allt du behöver veta om den nygamla trenden!
Annons
Kändisarnas mest ikoniska brudklänningar från 90- och 00-taletBrand logo
Kändisarnas mest ikoniska brudklänningar från 90- och 00-talet

2000-talet fortsätter inspirera och vi har sett allt från lågmidjade jeans till Von Dutch-kepsar och färgat underhår göra comeback. Likt många andra trender som millennials försökt begrava och generation z valt att ta tillbaka har även snedluggen återuppstått – och det är bara till att boka en frisörtid och söka upp inspirationsbilder från 2005.

2000-talets populära SnedLugg

Du minns säkert några av 00-talets största kändisar som Mary-Kate och Ashley Olsen, realitystjärnan Lauren Conrad och självklart Kim Kardashian själv som kammade luggen åt sidan redan 2005.

Annons
Mary-Kate och Ashley Olsen

Tvillingsystrarna (och allas inspirationskälla under tidigt 00-tal) Mary-Kate och Ashley Olsen.

Kim och Kourtney Kardashian 2005

Snedluggen försvann plötsligt och mittbenan har dominerat de senaste åren. Kanske var det för att millennials tröttnade på att lida av konstant nackspärr och att maniskt svepa luggen åt sidan. Oavsett anledning är det nu dags igen.

Annons
Lauren Conrad snedlugg

Realitystjärnan Lauren Conrad slog igenom i tv-programmet The Hills, som gick på MTV mellan år 2006 och 2010.

snedluggen gör comeback 2023

Om du söker du inspirationsbilder som är bättre kvalité än de längst bak i din kamerarulle så har vi samlat bilder på ett antal kändisar som rockat frisyren den senaste tiden här!

Kim Kardashian publicerade nyligen en bild i en helsvart look från Gucci. Den synliga stringtrosan, glittriga miniväskan och snedluggen ger oss en rejäl nostalgitrip!

Dua Lipa visade inte bara upp en ny pojkvän på filmfestival i Cannes, utan även en ny lugg!

Kylie Jenner med snedlugg
Kylie Jenner snedlugg

Kylie Jenner har visat upp moderna och innovativa versioner av snedluggen, bland annat när hon bar sin virala Schiaparelli-look.

Supermodellen Bella Hadid har återskapat snygga 2000-tals looks med lugg vid flera tillfällen.

Foto: TT, Instagram/@kimkardashian, @dualipa

Annons