Artikeln innehåller reklamlänkar

Guide för att fixa looken: Daggig lyster

lyster i huden

Vi har sett den komma smygandes redan förra säsongen – men nu är den här för att stanna! Vi pratar såklart om makeuptrenden dewy skin. Här är guiden på hur du får till looken och produkterna som skapar den perfekta, daggiga lystern!
27 augusti, 2021

Vi har gått från matt, till skulpterad, till att använda highlighter som kan skådas från mils avstånd, till att nu satsa på ett mer sofistikerat glow. En av höstens stora trender visar att det är dags att införskaffa en basgarderob som får huden att se strålande (och naturlig) ut.

Hur får man lyster i ansiktet?

Den eviga frågan, eller hur? Visst går det att trolla fram lyster! Med hjälp av en highlighter får du kindbenen att stråla och en foundation med lyster ger hela ansiktet klädsamt glow. Men för långsiktig lyster är det viktigt att inte slarva med hudvårdsrutinen.

Dewy skin – så får du till looken

Bella Hadid Off White

Off-White AW21.

Här är produkterna som skapar en daggig lyster.

Ansiktsmask med lyster, Oxygen-glow mask – Filorga

Ett perfekt sätt att maxa din lyster är att börja rutinen med en ansiktmask. Askungemasken Oxygen-glow mask tar din hud från trött och tråkig till gala-glammig på bara tio minuter! Oxygen-glow mask har inte bara en urläcker förpackning, utan också lika härligt innehåll. Den pärlemorskimrande krämen gör att huden strålar fint, utan att kännas blank eller fet. I masken finns återfuktande hyaluronsyra och exfolierande enzymer som snällt städar huden.

Oxygen-glow mask finns att köpa här (länk till Åhléns).

Läs ELLEs bäst i test för ansiktsmasker här.

Primer med lyster, Photo finish vitamin glow primer – Smashbox

Photo finish vitamin glow primer är en primer som ger lyster – och massor av vård! Vad sägs till exempel som B, E och C-vitamin? Primern är lätt i konsistensen och något aprikosfärgad och skapar det perfekta underlaget för efterkommande makeup.

Photo finish vitamin glow primer finns att köpa här (länk till Kicks).

Läs ELLEs bäst i test för primer här.

Färgad dagkräm med lyster, Glowish multi dew tinted moisturizer– Huda Beauty

Det superhyllade om omtalade tillskottet Glowish multi dew tinted moisturizer är en hybrid mellan hudvård och makeup som tillsammans blir den perfekta kombon – och ett måste i necessären. Den färgade dagkrämen är enkel att applicera (och kan med fördel också jobbas in med fingrarna) och är otroligt dryg. Huden får den perfekta, daggiga lystern som ser naturlig och fräsch ut.

Glowish multi dew tinted moisturizer finns att köpa här (länk till butik).

Foundation med lyster, Hydromaniac tinted glow hydrator – Urban Decay

Föredrar du istället något mer täckande än en färgad dagkräm är Hydromaniac tinted glow hydrator din bästa vän! I den nätta tuben gömmer sig en foundation med medeltäckning som också går att bygga upp till full täckning utan problem. Foundationen är något tjockare i konsistensen, men blendas ut fint på huden. Lystern är naturlig, snygg och riktigt klädsam, utan att tendera att se oljig ut. Vad som är det mest spektakulära med produkten, och som får den att sticka ut mot produkter i samma kategori, är hållbarheten. Efter en hel dag ser huden fortfarande lika fräsch ut.

Hydromaniac tinted glow hydrator finns att köpa här (länk till Lyko).

Setting spray med lyster, Invisible illumination dewy glow setting spray – Lumene

Avsluta din makeuprutin med att sätta sminket med hjälp av en setting spray. Invisible illumination dewy glow setting spray är en prisvärd setting spray med en fantastiskt finfördelad mist som lägger sig som en lätt slöja över ansiktet. Underbar att ha i väskan eller på skrivbordet för att fräscha upp ansiktet under dagen!

Invisible illumination dewy glow setting spray finns att köpa här (länk till Lyko).

TV: Se 4 beautyhacks på TikTok du måste prova
1:57

Efter reklamen: TV: Se 4 beautyhacks på TikTok du måste prova

(1:57)

Slå på ljud

Foto: TT