Artikeln innehåller reklamlänkar

Enda sminkpaletten du behöver – paletterna som har allt för ansiktet och ögonen

sminkpalett bästa palett smink makeup ansikte palett

Fixa sminket med en produkt – här är paletterna du inte får missa!

Sätt looken med en enda produkt! ELLE listar bästa sminkpaletterna som har allt du behöver (och som passar perfekt för sommarens resor).
02 juni, 2022

Visst älskar man produkter som går snabbt att använda och fyller många funktioner? En perfekt sådan produkt är såklart sminkpaletten! Rouge, bronzer, highlighter och ögonskugga – en bra palett har verkligen allt. Extra tacksam är produkten såklart när necessären behöver packas lätt för en resa eller övernattning eller om du vill piffa på sminket under dagen utan att behöva ha hela necessären i väskan.

bra sminkpalett fina sminkpaletter

Sommarens finaste sminkpaletter – enda produkten du behöver i necessären!

Armando Grillo

Fina sminkpaletter – bästa paletterna för ansikte och ögon

Men en fin sminkpalett är inte bara tacksamt för necessären, den är också ofta tacksam för plånboken eftersom att du får mycket produkt för pengarna. ELLEs beautyexpert har samlat 6 sminkpaletter som sätter en guldkant på ansiktet – och gör produkten till ett måste i sommar!

Missa inte! Årets bästa ögonskuggspaletter – stort bäst i test!

Användbar sminkpalett för ansiktet, Ambient Lighting Edit Universe – Hourglass

I generösa Ambient Lighting Edit Universe gömmer sig fem riktiga guldkorn! Bland annat två fantastiska rouge, ett puder med lätt skimmer och en bronzer som ger snyggt glöd till kindbenen. De sammetslena pudren går såklart också att använda som ögonskuggor.

Här hittar du den limiterade paletten (länk till Skincity).

Prisvärd sminkpalett, Halo Cali Contour & Highlighter Palette – Smashbox

Med Halo Cali Contour & Highlighter Palette kan du skapa oändligt antal looks! Paletten har tre matta puder, två highlighters (en något mörkare som kan användas som bronzer) och en rouge. Alla puder är bra pigmenterade men är enkla att arbeta med och få jämna på huden.

Se de två varianterna av Halo Cali Contour & Highlighter Palette här (länk till Lyko).

Makeup-palett för ansiktet, Off To Costa Rica Face Palette – Anastasia Beverly Hills

Alla goda ting är tre och i Anastasia Beverly Hills Off To Costa Rica Face Palette hittar du dundertrion som sätter looken snabbt och felfritt. I paletten gömmer sig en generös bronzer, en perfekt skimrande highlighter och en snygg, korallfärgad rouge som klär kinderna snyggt. Pudren lägger sig sömlöst över ansiktet och är också enkla att använda på ögonlocken. Supertips! Spraya en eyelinerpensel med setting spray och dutta penseln i bronzern så får du den perfekta bruna eyelinern.

Läs mer recensioner om Off To Costa Rica Face Palette här (länk till Kicks).

Sminkpalett med bronzer, highlighter och rouge, Natural Face Palette – Too Faced

I Natural Face Palette får du den perfekta kombinationen av matt och skimmer. Paletten har två matta bronzers, en bronzer med skimmer som ger gyllene glow till kindbenen. Men paletten innehåller också två fina och naturliga highlighters med fint skimmer. Och såklart ett magiskt rouge som får kinderna att poppa.

Natural Face Palette hittar du här (länk till Apprl).

Sminkpalett för ögon och ansikte, Glam Face Palette Makeup Palette – natasha Denona

Glam Face Palette Makeup Palette är ett självklart alternativ om du vill ha en samling fantastiska ögonskuggor med otroliga pigment, men också vill klä kinderna i snygg och naturlig rouge och läckert skimrande highlighter. Natasha Denonas ögonskuggor har en något krämig känsla, har fina pigment och är lättapplicerade. Paletten finns i två varianter: dark och light.

Klicka här för att komma direkt till Glam Face Palette (länk till Apprl)Makeup Palette (länk till Apprl).

Bästa sminkpalett för ansiktet, Nudegasm Face Palette – Charlotte Tilbury

Vill du stråla i sommar? Då är det Nudegasm Face Palette du ska sträcka dig efter! Paletten har två puder (ett rouge och en highlighter) som ger megaglow men också två bronzers som ger lättare lyster.

Här hittar du Nudegasm Face Palette.

sminkpalett ansikte charlotte tilbury smink palett face

Omtalad sminkpalett från Charlotte Tilbury. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Läs mer: Lyckas med packningen – 7 tips du inte får missa!

Foto: Imaxtree

5:21

Efter reklamen: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud