Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Selena Gomez visar sin skönhetsrutin – här är produkterna hon använder

22 mar, 2023 
selena gomez hudvård favorit
Nu får vi kika in i stjärnans badrumsskåp! Selena Gomez visar upp sin beautyrutin och bland skönhetsfavoriterna gömmer sig ett riktigt budgetkap. Här är allt om produkten – som kan bli din för under 120 kronor!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Beauty: Min rutin – med Sanna GuidettiBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Sanna Guidetti

Visst är det något spännande med att få spana in i kändisarnas badrumsskåp? Extra härligt är det såklart när vi också hittar favoriter som går att köpa till ett pris som inte är en hel månadslön. Meghan Markle älskar till exempel klassikern Aquaphor från Eucerin och på fotomodellen Alexa Chungs topplista finns bland annat Calendula Face Cream från Weleda. Tacksamt nog kostar båda krämerna under hundra kronor!

På TikTok visar nu även Selena Gomez upp sin hudvårdsrutin – och även där finns det ett riktigt budgetkap med på listan! Det är dessutom inte heller helt omöjligt att du redan har favoriten i ditt badrumsskåp. Produkten är nämligen en klassiker som funnits i närmare 30 år.

Annons

SELENA GOMEZ HUDVÅRDSRUTIN

Att Selenas egna märke Rare Beauty är en del av stjärnans beautyrutin förvånar ingen, men i en ny video visar hon nu upp en hel del andra hudvårdsfavoriter. Bland dyrgripar som The Concentrate från La Mer och Multi-Active Toner från Dermalogica finns också den klassiska rengöringen Sensibio H2O från Bioderma.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Den franska apotekshjälten, som också är en av vinnarna i ELLEs bäst i test micellärvatten, var det första micellärvattnet på marknaden och lanserades redan 1995. Sedan dess har produkten varit en solklar favorit för många! Priset är också imponerande bra – speciellt med tanke på hur dryg produkten är!

Annons

Selena använder också rengöringen på ett lite speciellt sätt, nämligen med hjälp av en beauty blender för att komma åt rester av mascaran runt ögonen. Genialiskt!

Här kan du läsa mer om och köpa rengöringen från Bioderma (reklamlänk).

rengöring bioderma micellärvatten
Klicka på bilden för att komma till rengöringen från Bioderma.

Foto: TT

Artikelinspiration: ELLE Danmark

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons