Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Kylie Jenners okända beautyhack för perfekta ögonbryn

08 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Kylie Jenner
Kylie Jenner har ett speciellt knep när det gäller att hålla brynen på plats. Nu avslöjar hon sitt hack för följarna på Instagram.
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

När man pratar om ögonbryn benämner man ofta att man vill att de ska se ut som tvillingar, åtminstone systrar. Men det är inte helt lätt att få brynen att se likadana ut – och speciellt inte att få de att hålla sig likadana hela dagen eller kvällen lång.

Kylie Jenner avslöjar sitt ögonbryns-hack

Men nu är det slut på icke-symmetriska bryn som spretar åt alla håll och kanter, för självaste Kylie Jenner har avslöjat sitt bästa bryn-hack. Det är på Instagram story som den yngsta systern i Kardashian-/Jenner-klanen publicerat ett klipp där följarna får se hur hennes makeupartist brukar tämja hennes bryn.

Annons

Lösningen visar sig inte vara mer avancerad än en "spoolie brush", en syntetisk borste av nylon som kammar och formar fransar och ögonbryn, även kallad ögonbrynsborste.

Själva hacket däremot, ligger i hur de valt att använda borsten. Det är nämligen inte borstdelen som gör den avgörande detaljen i smink-rutinen. Istället använder hon skaftdelen och plattar ner hårstråna.

Kylie Jenners Instagram story
Foto: Instagram

Steget ser ut att vara det sista i rutinen då Kylies ögonbryn redan verkar vara ifyllda och borstade med gel. Efter tillplattningen tar de borstdelen på verktyget och kammar änden av hårstråna platt mot brynet.

Kylie Jenners Instagram story
Foto: Instagram

Hacket ser inte allt för avancerat ut och kanske har du dessutom redan en ögonbrynsborste hemma eftersom verktyget redan finns i mångas sminknecessärer. Vi kommer helt klart testa, kommer du?

Kylie är grundare till Kylie Cosmetics och Kylie Skin

År 2015 lanserade Kylie Jenner sitt egna sminkmärke Kylie Cosmetics som idag är känt världen över. Vid det första släppet sålde produkterna, som då var tre olika läppkit, slut redan efter 60 sekunder. Helt otroligt!

Fyra år senare kom hudvårdsmärket Kylie Skin och som även det snabbt blev en stor succé. Sedan hösten 2021 finns Kylies produkter dessutom att köpa i Sverige.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons