Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Kylie Cosmetics kommer äntligen till Sverige

30 sep, 2021 
Väntan är över! Det superhyllade märket Kylie Cosmetics kommer till Sverige. Här är allt vi vet (inklusive lanseringsdatum) och de bästa produkterna från Kylie Cosmetics och Kylie Skin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste

Hyllade lip kits, eyeliner, läckra paletter, strålande highlighters – och exklusiva kollektioner i limiterad upplaga… Kylie Jenners skönhetsmärke Kylie Cosmetics har en hel del omtalade produkter, som till många skönhetsnördar och sminkfantasters stora glädje, (väldigt) snart når Sveriges gränser.

Kylie Cosmetics sålde slut på 60 sekunder

När märket lanserades år 2015, av den då 18-åriga realitystjärnan, blev hela världen eld och lågor! Först ut var tre läppkit som bestod av en läppenna och ett liquid lipstick i tre nyanser av nude. Trots att varken läppenna eller flytande läppstift var nytt på marknaden, sålde produkterna slut på 60 sekunder. Och Kylie… Hon kunde addera många miljoner in på kontot! Fyra år senare lanserade stjärnan också hudvårdsmärket Kylie Skin som idag har över 30 produkter i portfolion.

Annons
Kylie Jenner kommer till Sverige och säljs exklusivt på Kicks

Coty köper Kylie Cosmetics

År 2020 fick stjärnan ytterligare ett klirr i kassan när hon sålde 51 procent av Kylie Cosmetics och Kylie Skin till skönhetsjätten Coty, som också äger märken som Wella, Calvin Klein och Gucci Fragrance. Vad prislappen blev? Det ryktas om blyga 600 miljoner… dollar!

Mystiska meddelande på Instagram

Men bara några månader efter uppköpet tog Kylie Jenner bort alla bilder på Kylie Cosmetics Instagram för att i stället lägga upp en bild med texten ”something is coming”, samtidigt som tidigare produkter reades ut. Spekulationerna var i full gång, men till mångas glädje var sajten igång bara någon månad senare med produkter med nya formulas, förpackningar – och helt veganskt innehåll.

Annons
Kylie grundade Kylie Cosmetics 2015. Nu kommer det till Sverige

Kylie Cosmetics kommer till Sverige

Vill du också ha makeup med extra stjärnglans? Nu finns Kylie Cosmetics och Kylie Skin att köpa i Sverige. Först ut att släppas är nio produkter från Kylie Skin – sju för ansiktet och två för kroppen.

Även makeupfantastens behov kan stillas! Produkterna säljs exklusivt på kicks.se (reklamlänk) samt i utvalda Kicks-butiker. Men det gäller att vara snabb. I alla fall om man ska följa samma säljsuccé som i USA.

Bästa produkterna från Kylie Cosmetics och Kylie Skin

Här är favoriterna från märket!

Annons

Flytande läppstift och läppenna, Matte Lip Kit – Kylie Cosmetics

Det hyllade lip kitet är precis så bra som många säger! Den mjuka och krämiga läppennan glider så lätt över läpparna och har otroligt fina pigment. Det tillhörande, flytande läppstiftet är väldigt tunt i konsistensen och även det väldigt pigmenterat. Läppstiftet torkar in snabbt på läpparna och känns, till skillnad mot många andra flytande läppstift, inte torrt på läpparna, utan får snarare en pudrig känsla. Matte Lip Kit sitter verkligen som berget och det fina utbudet på 21 färger gör att många kan hitta sin favoritfärg.

Matte lip kit finns att köpa här (reklamlänk).

Kylie lip kit
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Highlighter, Kylighter Illuminating Powder – Kylie Cosmetics

Kylighter illuminating powder är highlihtern för den som vill ge en subtil och naturlig glans till kindbenen. Highlightern är otroligt finpudrig och lägger sig bra på huden – inte ens yttorrhet eller mycket småplitor försämrar resultatet. För den som vill ha mer intensitet går highlightern att bygga upp, utan att bli för pudrig på kinderna.

Annons

Kylighter illuminating powder finns att köpa här (reklamlänk).

kylie cosmetics highlighter
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Återfuktande toner, Vanilla Milk Toner – Kylie Skin

Vanilla Milk Toner kommer i en snygg och generös flaska och påminner mer om ett serum både i konsistens och på huden (och 236 milliliter serum tackar ingen nej till). Tonern innehåller hyaluronsyra, avocadoolja och squalene och huden blir direkt väldigt återfuktad, mjuk och följsam – utan att kännas minsta kladdig. Ett riktigt kap – och ett måste från märket!

Annons

Vanilla Milk Toner finns att köpa här (reklamlänk).

kylie skin vanilla milk toner
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Ansiktskräm, Face moisturizer hydrant – Kylie Skin

Drar din hud mer åt det torra, kommer du att älska Face moisturizer hydrant. Ansiktskrämen har en tjockare konsistens men känns inte fet på huden. Sheasmör, hyaluronsyra och havre ser till att mata huden med massor av fukt. Och herregud! Huden känns så mjukt och så följsam. Efterkommande makeup lägger fantastiskt fint och den återfuktande känslan hänger kvar under dagen.

Annons

Face moisturizer hydrant finns att köpa här (reklamlänk).

Face moisturizer hydrant
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Foto: Pressbilder

TV: Här är 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: Här är 5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons