Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Kakan testar: Highlighter i olika prisklasser – här är de bästa

bäst i test highlighter

Kakan utser årets bästa highlighter!

En highlighter förhöjer ditt ansikte med eller utan smink och är den perfekta finalen på din beautyrutin. Kakan Hermansson listar bästa highlightern från budget till lyx.
12 mars, 2020

1. Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream, Peter Thomas Roth – bästa highlighter 2021

Denna legendariska flytande highlighter är en ultralätt, utjämnande och färgkorrigerande fuktcrème. Passar alla hudtyper och hudtoner. Mjukgör och stramar upp – länge!
Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream från Peter Thomas Roth, läs fler recensioner och köp highlightern här. (reklamlänk från Adtraction)

recension peter thomas roth pure luxury lift /& firm prism cream highlighter illuminatior

Peter Thomas Roths klassiker 24k gold pure luxury lift & firm prism cream är årets bästa highlighter. Klicka på bilden och kom direkt till highlightern.

Läs också: Årets bästa bronzer – beautyredaktören utser bäst i test

2. Miracle Glow Universal Highlight, Max Factor – bästa highlighter budget

Perfekt budgetprodukt för fint glow och lyster. En flytande universalhighlighter som snabbt smälter in i huden. Formulan är lätt och innehåller ljusreflekterande pigment för det där lilla extra. Miracle Glow Universal Highlight från Max Factor, läs fler recensioner och köp highlightern här. (reklamlänk från Adtraction)

Miracle Glow Universal Highlight från Max Factor är bäst i test av budget-highlighters. Klicka på bilden och kom direkt till highlightern.

Läs också: Årets bästa foundation – från budget till lyx

3. Glow 2 Go, Clarins – bästa highlighter-stick

Smart highlighter i 2-i-1-stift med rouge. En crèmig highlighter med pärlemorskimmer som hjälper dig att skulptera och definiera dina ansiktsdrag. Sitter länge och kan även användas på läpparna. Glow 2 Go från Clarins, läs fler recensioner och köp sticket här. (reklamlänk från Adtraction)

Glow 2 Go från Clarins recension omdöme bäst i test 2020

Glow 2 Go från Clarins är Kakans bästa highlighter-stick. Klicka på bilden och kom direkt till sticket.

Läs mer: Stort bäst i test: årets bästa mascara

4. Strobe Palette, Pür Cosmetics – bästa highlighter-palett

Strobe-palett med både rouge och highlighter med otroligt mycket både kalla och varma pigment. Gör kinderna naturligt blossande eller kindbenen mer framträdande. Passar dag som kväll och alla hudtoner. Strobe Palette från Pür Cosmetics, läs fler recensioner och köp paletten här. (reklamlänk från Adtraction)

Strobe Palette från Pür Cosmetics recension highlighter omdöme betyg

Strobe Palette från Pür Cosmetics är bästa highlighter-palett. Klicka på bilden och kom direkt till highlightern.

Läs mer: Årets bästa cc-cream – i alla prisklasser

5. Clear Quartz Luminizer, Kora Organics – bästa ekoligiska highlighter

Ekologisk luminizer på burk. Bidrar till glow och fukt tillsammans med en skimrande kristallkvartsfärg. Absorberas snabbt i huden, fin under ögonbrynen såväl som på kindbenen. Clear Quartz Luminizer från Kora Organics, läs fler recensioner och köp highlightern här. (reklamlänk från Adtraction)

Clear Quartz Luminizer från Kora Organic highlighter recension bäst i test

Clear quartz luminizer från Kora Organics är bästa ekologiska highlighter. Klicka på bilden och kom direkt till highlightern.

Av Kakan Hermansson

1. Tillför lyster och glow till din foundation

Om du är ute efter en glowig look så är det här knepet räddaren i nöden. Blanda i någon droppe av din illuminator eller flytande highlighter med din foundation och applicera som vanligt. Vips så har du ett resultat med extra lyster och glow!

2. Blanda highlighter med din dagkräm

Om du i stället är ute efter ett ännu mer naturligt resultat med extra skimmer eller lyster så kan du blanda i någon droppe i din vanliga dagkräm. Det ger ett fint resultat med lite mer glow än vanligt.

3. applicera highlighter under din foundation

Du kan också punktapplicera din flytande highlighter under din foundation på de ställen där du vanligtvis använder den. Det gör att din highlighter inte blir lika markant och du får ett fint och naturligt resultat.

4. Använd som en vanlig highlighter

För att få en highlighter som poppar och som passar perfekt till fest så kan en flytande highlighter göra under. Testa att applicera din flytande produkt under ditt puderalternativ för att få de att samarbeta och framhäva varandra på bästa sätt.

5. Använd en highlighter-borste

En highlighter-borste är med fördel rundad och mjuk. Här kan du köpa Real Techniques populära setting brush som ger kontrollerad applicering. (reklamlänk från Adtraction)

Läs mer:

Kakan listar: Produkterna som hjälper dig bli av med akneärren

Fläckig eller ojämn brun utan sol? 6 tips (och produkter) som räddar dig