Artikeln innehåller reklamlänkar

Säsongens finaste ögonskuggspaletter – 7 ögonskuggor och vårens trendiga makeup

23 mar, 2022 
ögonskuggspaletter fina bra bästa bäst i test vårsmink trend ögonskugga
En ögonskuggspalett är inte bara vacker på ögat – den är även vacker för ögat. ELLE listar vårens finaste ögonskuggspaletter och trendigaste sminkningarna att inspireras av.
Annons

En ögonskuggspalett är den perfekta produkten när du vill skapa oändliga looks och trolla fram din inre Picasso. Enkla vardagssminkningar eller pompösa partylooks – paletten funkar till allt och är en riktig investering.

Här är paletterna som står högst upp på önskelistan just nu! Men kom ihåg att många av paletterna är limiterade. Vill du utöka samlingshyllan gäller det att vara snabb.

Vårens ögonskuggspaletter 2022 – trendiga ögonsminkningar

Ljuvliga pasteller, skimrande skuggor och jordnära kulörer som klär alla! ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har samlat några av vårens vackraste ögonskuggspaletter som skapar ordentligt ha-begär.

Ögonskuggspalett i ljusrosa färger, 3 Couleurs Tri(O)blique - Mineral Glow Eye Makeup Palette – Dior

Varje säsong släpper Dior limiterade skuggor och vårens släpp är ingen besvikelse. Ögonskuggan 3 Couleurs Tri(O)blique Mineral Glow Eye Makeup Palette i färgen Mineral Rose består av tre skuggor, en med metallisk finish, en matt och en skimrande.

Annons

lättanvänd ögonskuggspalett, Pixi + Hello Kitty Chrome Glow Palette – Pixi

Pixi + Hello Kitty Chrome Glow Palette är en lättanvänd palett i vårens trendigaste färgskala. De nio ögonskuggorna har fina pigment, är enkla att blenda och har klädsamt skimmer.

ögonskuggspalett budget bästa bäst i test ögonskugga trend vår
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Färgglag ögonskuggspalett, Eye Shadow Palette – Swati

Låt ögonen poppa ordentligt med Swatis nya Eye Shadow Palette i nyansen Azurite. I paletten finns åtta färger varav två färger fungerar utmärkt att använda som bas, en silvrig glitterskugga, en svart som kan användas som dov eyeliner och fyra skuggor som bjuder på extra allt i trendig blå.

Annons

Ögonskuggspalett i pastellfärger, Pastel Palette – Natasha Denona

Mästaren av ögonskuggspaletter, Natasha Denona, har till våren släppt en drömliknande palett Pastel Palette som bjuder på 15 fina färger i pudriga pasteller. Fina pigment, enkla skuggor som suddas ut sömlöst – och framförallt en färgklick precis i vårens tecken.

Annons

Lyxig ögonskuggspalett, Mthrshp Eyeshadow Palette – Pat McGrath

Alla Bridgerton-fans – se hit! Makeupgurun Pat McGrath har nu släppt Mthrshp Eyeshadow Palette med inspiration från serien Bridgerton. Ögonskuggspaletten har sex fantastiska färger som klär ögonlocken elegant. De användarvänliga färgerna har fina pigment och går att bygga på till önskad intensitet utan att kännas pudriga.

Annons

Lyxig ögonskuggspalett, Flora Kalahari 18 Colour Eyeshadow Palette – Byredo

Byredo utökar kollektionen med nya paletten Flora Kalahari 18 Colour Eyeshadow Palette som bjuder på hela 18 skuggor med klädsamma kulörer. Ögonskuggorna har superfina pigment, är något krämiga i konsistensen och sitter som berget på ögonlocken. Resultatet? Riktigt iögonfallande! Dessutom har paletten ett förvånansvärt bra pris!

Annons
ögonskuggspalett byredo ögonskugga vår trend sminkning
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Jordnära ögonskuggspalett, Tartelette Tease Clay Palette – Tart

Föredrar du ögonskuggor i jordnära färger är Tartes Tartelette Tease Clay Palette paletten du ska sträcka dig efter. Den lilla och nätta paletten tar knappt någon plats i necessären, har skuggor med fina pigment och färger som är enkla att jobba med samt ett riktigt bra pris.

Annons

Foto: Imaxtree

Vårens stora hudvårdstrender
Vårens stora hudvårdstrender
Annons
Innehåller annonslänkar