Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Säsongens finaste ögonskuggspaletter

fina ögonskuggor att investera i

Fina ögonskuggspaletter värda ett köp!

En ögonskuggspalett är inte bara vacker på ögat – den är även vacker för ögat. ELLE listar höstens finaste ögonskuggspaletter!
14 oktober, 2021

En ögonskuggspalett är den perfekta produkten när du vill skapa oändliga looks och trolla fram din inre Picasso. Enkla vardagssminkningar eller pompösa partylooks – paletten funkar till allt och är en riktig investering.

Här är paletterna som står högst upp på önskelistan just nu! Men kom ihåg att många av paletterna är limiterade. Vill du utöka samlingshyllan gäller det att svara snabb.

bästa ögonskuggspaletterna
Matteo Scarpellini

ELLE listar höstens finaste ögonskuggspaletter

Ögonskuggspalett i fina pasteller, Naked cyber eyeshadow palette – Urban Decay

Naked-familjen växer och det nya tillskottet Naked cyber eyeshadow palette bjuder på fina pasteller och en fin variation av skimmer, glitter, metallic och matt. Skuggorna är veganska, har bra pigment och är riktigt fina att ha som topper på andra skuggor.

Naked cyber eyeshadow palette finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

lättanvänd ögonskuggspalett, mineralist eyeshadow palette – BareMinerals

Mineralist eyeshadow palette är en lättanvänd palett med färger som passar alla. De sex ögonskuggorna har fina pigment, är enkla att blenda och paletten är också lätt i necessären. Paletten finns med varma och kalla nyanser på skuggorna.

Mineralist eyeshadoe palette finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Vacker ögonskuggspalett, 5 Couleurs Couture Limited Edition Eyeshadow Palette – Dior

Varje säsong kommer Dior med fantastiska paletter som det nästan tar emot att sätta sminkborsten i. Höstens variant av 5 Couleurs Couture Limited Edition Eyeshadow Palette har mönster av fjädrar och skuggorna har fint skimmer.

Här kan du se och köpa de två varianterna av 5 Couleurs Couture Limited Edition Eyeshadow Palette. (reklamlänk från Apprl)

Ögonskuggspalett med vibbar av Paris, Vip Expert Palette N4. Bonjour Paris – By Terry

By Terry stillar längtan efter en weekendresa till baskerns huvudstad, med den nya ögonskuggspaletten Vip Expert Palette N4. Bonjour Paris. Paletten, som innehåller nio jordnära färger, är ett riktigt samlingsobjekt och liknar ett konstverk. Ögonskuggspaletten ger minst sagt extra glam till necessären.

Vip Expert Palette N4. Bonjour Paris finns redan nu att köpa här (reklamlänk från Apprl), men kan också bevakas här (reklamlänk från Adtraction).

Lyxig ögonskuggspalett, Couture Color Clutch Palette Holiday Look – YSL

Sätt guldkant på tillvaron med paletten Couture Color Clutch Palette Holiday Look. Ögonskuggspaletten har tio fantastiska färger som klär ögonlocken elegant. De användarvänliga färgerna har snälla pigment som går att bygga på till önskad intensitet utan att kännas pudriga.

Klicka här för att komma direkt till produkten (reklamlänk från Adtraction).

Palett till ögon och ansikte, Primrose Palette – Anastasia Beverly Hills

Precis som många andra ögonskuggspaletter från märket har Primrose Palette skuggor som är lätt att få jämna på locken, bra pigment och ingen risk för fall out. Paletten har tio färger och tre med spännande och lekfulla inslag av lila. Paletten har också två större kakor som kan användas som bronzer och rouge.

Primrose Palette finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Ögonskugga för makeupfantasten, Celestial Divinity Luxe Quad Eyeshadow Palette – Pat McGrath

Makeupgurun Pat McGrath fortsätter att lansera lysande och lättanvänd makeup som inte kräver vidare expertis för att skapa perfektion. Celestial Divinity Luxe Quad Eyeshadow Palette är kvartetten som skapar sprakande lock med extra allt.

Celestial Divinity Luxe Quad (reklamlänk från Apprl)Eyeshadow Palette finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

Lyxig ögonskuggspalett, Eyeshadow 5 Colours Metal Boots In The Snow – Byredo

Byredo utökar kollektionen med nya paletten Metal Boots In The Snow som bjuder på fem kakor med klädsamma kulörer. Ögonskuggorna har superfina pigment, är något krämiga i konsistensen och sitter som berget på ögonlocken. Resultatet? Riktigt iögonfallande!

Eyeshadow 5 Colours Metal Boots In The Snow finns nu att köpa på Kicks (reklamlänk från Adtraction).

Ny ögonskuggspalett, Le 9 De GivenchyEyeshadow Palette – Givenchy

Äntligen kan vi i Sverige ta del av Givenchys lygixa (och urfina) makeup! En av märkets storsäljande produkter är ögonskuggspaletten Le 9 De Givenchy Eyeshadow Palette. Paletten finns i fem olika varianter som alla innehåller nio fina färger.

Le 9 De Givenchy (reklamlänk från Apprl)Eyeshadow Palette finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

Foto: Imaxtree

1:05

Efter reklamen: Så blir du av med gula skiftningar i blekt hår

(1:05)

Missa inte

Årets bästa adventskalendrar med skönhet och smink 2021

Listan har fyllts på! Vilken är din favorit?

Årets bästa highlighter 2021 – favoriterna som får bäst i test

Favoriterna som klär kinderna i lyxig lyster!

Kylie Cosmetics finns nu i Sverige – här är bästa produkterna från märket

Äntligen kan vi testa Kylies berömda Lip kit!