Artikeln innehåller reklamlänkar

Så bra är omtalade glowprodukten – som jämförs med Hollywood Flawless Filter

maybelline 4 in 1 glow charlotte tilbury hollywood flawless filter

ELLEs beautyexpert testar de virala snackisarna som lovar strålande hud!

Är du en av dem som länge suktat efter den ständigt slutsålda Hollywood Flawless Filter från Charlotte Tilbury? Ingen fara! Nu finns äntligen en prisvärd variant att få tag på i Sverige – till en tredjedel av priset.
05 oktober, 2022

Charlotte Tilbury står utan tvekan för årtiondets än så länge mest omtalade produkt. Vi pratar såklart om Hollywood Flawless Filter, multiprodukten som fungerar som en primer, highlighter och BB-cream i ett. Men att få tag på ett exemplar av den virala snackisen är lättare sagt än gjort. I Sverige går den bara att få tag på genom en återförsäljare (länk till butik) om du vill slippa dyra tullavgifter.

Däremot har det kommit en del varianter som liknar Charlotte Tilbury. Bland annat TikTok-favoriten Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Glow – och äntligen har den omtalade varianten kommit till Sverige.

ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har testat nyheten (och såklart även orginalet) som tacksamt nog inte svider i plånboken. Här är allt du behöver veta om Maybellines omtalade Instant Perfector 4-in-1 Glow.

HOLLYWOOD FLAWLESS FILTER – CHARLOTTE TILBURY

Här kommer du till Hollywood Flawless Filter från Charlotte Tilbury (länk till butik).

"Jag är ofta otrogen min foundation, men jag skulle aldrig få för mig att vara otrogen mot Charlotte Tilburys Hollywood Flawless Filter. Det är en av mina mest använda basprodukter och trots att den använts flitigt blir jag gång på gång imponerad över resultatet. Tack och lov! För jag reste faktiskt land och rike runt för att försöka att få tag på produkten. Efter att jag fyra dagar i rad tjatat hål i huvudet på managern för Charlotte Tilburys disk på Selfridges i London, lyckades jag få med mig ett litet prov på produkten. Månader senare hade jag turen att rycka åt mig ett exemplar online innan den sålde slut igen.

Förstå min glädje när jag såg hur hela min TikTok sedan fylldes av recensioner på en prisvärd variant, med nästan exakt samma resultat som orginalet."

LYSTERGIVANDE multiprodukt, INSTANT PERFECTOR 4-IN-1 GLOW – MAYBELLINE NEW YORK

Här kommer du direkt till Instant Perfector 4-in-1 Glow från Maybelline New York (länk till Lyko).

"Instant Perfector 4-in-1 Glow beskrivs som en BB-cream, concealer, highlighter och concealer i ett. Och precis som Hollywood Flawless Filter ger produkten det perfekta, subtila glowet som genast tar huden från glåmig till glammig – utan att kännas för mycket (eller för glittrig). Den plånboksvänliga varianten blenv snabbt en succé i USA, men i Sverige har vi fått vänta i närmare ett år innan vi kunde lägga vantarna på ett exemplar.

ELLEs beautyexpert testar: Snackisarna från TikTok – så bra är produkterna egentligen

Jag använder produkten som en primer under min foundation och precis som Charlotte Tilburys variant är resultatet riktigt imponerande. Produkten smälter in sömlöst i huden, ger en fin och subtil lyster, jämnar ut huden och trollar bort rodnad. Det här är ett måste i necessären för att uppnå den naturliga, daggiga lystern!"

maybelline perfector 4 in 1 glow recension charlotte tilbury

Maybelline New York till vänster och Charlotte Tilbury till höger.

Därför pratar alla om #skincycling – så lyckas du hemma

Likheter mellan Instant Perfector 4-in-1 Glow och Hollywood Flawless Filter:

Resultatet är nästintill identiskt! Båda produkterna smälter in i huden bra och jämt, ger liknande lyster och är inte för glittriga på huden.

Skillnader mellan Instant Perfector 4-in-1 Glow och Hollywood Flawless Filter:

Nyansutbudet. Tyvärr erbjuder Maybellines variant bara sju nyanser, medan Charlotte Tilbury erbjuder tolv. Charlotte Tilburys Holllywood Flawless Filter är något torrare i konsistensen, men känns varken torr eller kakig på huden.

Foto: Imaxtree

Bäst i test: Primer från Smashbox
0:28

Efter reklamen: Bäst i test: Primer från Smashbox

(0:28)

Slå på ljud