Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Caia Cosmetics öppnar permanent butik – allt du måste veta

11 mar, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
caia cosmetics butik göteborg
Caia Cosmetics
I oktober förra året öppnade Caia Cosmetics en pop up-butik på NK i Stockholm som blev en enorm succé. Nu står det klart att beautymärket öppnar en första permanent butik – här är allt du vill veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso om sminkimperietBrand logo
Bianca Ingrosso om sminkimperiet

Det var nog få som missade när Caia Cosmetics i oktober förra året slog upp portarna till sin pop up-butik på NK i Stockholm. Kön ringlade sig hundratals meter med beautysugna fans och Bianca Ingrosso var själv på plats i flera dagar för att ta emot publiken.

Efter succén valde man att fortsätta pop up-butiken, där man för första gången kunnat klämma och känna på Caias sortiment fysiskt, och i början av året meddelade man att butiken får finnas kvar till slutet av juni i sommar. Och nu står det klart att Caia Cosmetics öppnar en permanent fysisk butik, på NK i Göteborg.

Caia Cosmetics öppnar butik i Göteborg

caia cosmetics butik göteborg
Bianca kommenterade öppningen av butiken i Göteborg på Instagram.Instagram.com/biancaingrosso

”Att öppna vår första permanenta butik på NK i Göteborg är ännu en dröm som går i uppfyllelse för oss på CAIA och vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår magiska värld. Det här är bara början på vår resa in i den fysiska detaljhandeln, och vi är otroligt tacksamma för möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med vårt fantastiska community”, säger Bianca Ingrosso om öppningen i ett pressmeddelande.

Även på Instagram kommenterar Bianca butiksöppningen. "Gööööörbra ju", skriver hon med en vink till dialekten. Den fysiska butiken kommer att slå upp portarna den 1 juni 2024 på NK i Göteborg och ska erbjuda hela Caias sortiment.

Caia cosmetics göteborg

Adress: Östra Hamngatan 42, Göteborg
Öppettider: NK Göteborg har öppet vardagar 10-19, lördagar 10-19 och söndagar 11-16.
Caia Cosmetics öppnar på NK den 1 juni 2024.

@ellesverige

ELLE på invigningen av @CAIA Cosmetics pop up-butik på NK i Stockholm! 💖💋

♬ original sound - ellesverige

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons