Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Beautyredaktören testar – så bra är Caias Wake Me Up Cream

15 jan, 2024 
caia wake me up cream test recension concealer
Ljusa upp, vara lystergivande och täcka mörkar ringar under ögonen – Caias Wake Me Up Cream blev snabbt en snackis på sociala medier. Men hur bra är den egentligen? ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har testat. Se det oväntade resultatet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLEs beautyredaktör testar Asian head spa-behandlingBrand logo
ELLEs beautyredaktör testar Asian head spa-behandling

Caia fortsätter att släppa produkter i en rasande fart! Och nya Wake Me Up Cream blev snabbt en stor snackis på sociala medier. På bara några dagar sålde en av två nyanser slut och på TikTok kryllar det nu av videos där produkten ställs på prov. ELLEs beautyredaktör har såklart testat för att se om produkten är värd sin hype. Här är allt du behöver veta om Wake Me Up Cream! Psst... Scrolla vidare för att se resultatet.

Recension – Caia Wake Me Up Cream

"Behöver du espressoshot på burk och en quick fix mot mörka ringar? Läs vidare! Som småbarnsmamma med en trotsig femåring och en allt för pigg bebis på sju månader hemma lever jag konstant med mörka ringar under ögonen. Åtta timmars sömn hade jag senast någon gång år 2018. Därför blev jag väldigt glad och förväntansfull när jag såg Caias Wake Me Up Cream på skrivbordet!

@ellesverige

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson testar Caias omtalade nyhet: Wake me up cream! ✨ #caiacosmetics #wakemeupcream

♬ HBIC - Sabby Sousa

Caia Wake me up cream eller Becca Under Eye Brightening Corrector?

Jag har i många år använt mig av den ikoniska ANNONS Under Eye Brightening Corrector från Becca . Och produkterna påminner om varandra på många sätt (men Caias variant är några kronor billigare). Båda är color correctors som ska ha en uppljusande effekt och dölja mörka ringar. Båda produkterna innehåller också ljusreflekterande pigment som bidrar till att du får en klarare look.

Annons

ANNONS Däremot skiljer sig ändå produkterna mycket åt – och jag vågar nästan säga att Caias Wake Me Up Cream är snäppet vassare än klassikern från Becca (numera Smashbox). Jag upplever att Caias color corrector har en krämigare konsistens och att produkten är enklare att applicera. Jag använder mig av fingrarna och på några sekunder är jobbet gjort! Tack vare den krämiga konsistensen smälter produkten in fantastiskt och dessutom fastnar den inte i fina linjer eller torra partier och blir inte smulig under dagen. Jag har absolut hittat en ny stapelvara i necessären! Däremot hade jag önskat ett större utbud av nyanser. Color correctorn kommer i två nyanser, medan Beccas variant kommer i fyra."

ANNONS Här kan du bevaka och köpa Wake me up cream.

caia concealer recension test wake me up cream expert
Klicka på bilden för att komma till produkten!

HUR ANVÄNDER MAN WAKE ME UP CREAM FRÅN CAIA?

Wake me up cream är en så kallad color corrector (alltså inte en traditionell concealer) som är anpassad för att använda vid ögonområdet. Produkten lovar att täcka mörka ringar, vara uppljusande och lystergivande. Color correctorn kan appliceras med fingrarna, med svamp eller med pensel. Däremot rekommenderas det ofta att applicera produkten med fingrarna eftersom att värmen från fingrarna gör att produkten smälter in bättre.

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons