Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Browfelicia: 5 bästa produkterna (och tipsen) för fylligare ögonbryn

24 dec, 2021 
Browfelicias bästa ögonbrynprodukter
Hon har gjort bryn till sin stora passion. Vi lät Sveriges bryndrottning Felicia Kjellgren dela med sig av sina 5 bästa ögonbrynsprodukter.
Annons

Felicia Kjellgren är brynartisten som inspirerar och tipsar oss under sitt härliga Instagram-konto @browfelicia. Sedan ett par år tillbaka har hon gjort bryn till sin stora passion och testat och provat det mesta i brynbranschen. I dag driver hon även sin egen brynbar på Eriksbergsgatan i Stockholm. Vi bad Felicia om hennes topp 5-produkter för fylliga bryn.

1. Dipbrow gel, Anastasia Beverly Hills – bästa ögonbrynsgel

– En ny favorit – en färgad gelé med full täckning, perfekt om man vill ha mer dramatiska bryn. Dipbrow gel, Anastasia Beverly Hills. Läs mer om gelen och köp den här (reklamlänk).

anastasia dipbrow gel bästa ögonbrynsgel
Dipbrow gel, Anastasia är bästa ögonbrynsgelé enligt Browfelicia. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

2. Full lash & Brow duo, medik8 – bästa ögonbrynsserum

– Jag har sett den här produkten göra underverk på mina kunder – perfekt om man vill boosta brynen. Full lash & brow duo, Medik8. Läs mer om serumet och klicka hem det här (reklamlänk).

medik8 full lash & brow duo ögonbrynsserum recension omdöme betyg
Full lash & brow duo från Medik8 är Browfelicias bästa ögonbrynserum. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

3. Precisely my brow pencil, benefit – bästa ögonbrynspenna

– Den perfekta ögonbrynspennan! Finns i så många färger och är varken för hård eller för mjuk. Precisely my brow pencil, Benefit. Här köper du ögonbrynspennan från Benefit. (reklamlänk)

Precisely my brow pencil, Benefit ögonbrynspenna bästa
Precisely my brow pencil, Benefit är den bästa ögonbrynspennan enligt Felicia. Klicka på bilden och kom direkt till pennan.

4. gimme brow, benefit – bästa färgade ögonbrynsgel

– Gammal goding – jag har nog en i varje väska – på kontoret, salongen, hemma. Gimme brow, Benefit. Här köper du ögonbrynsgelen (reklamlänk).

Annons
gimme brow ögonbrynsgel bästa
Gimme brow från Benefit är den bästa färgade ögonbrynsgelen. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

5. sax, tweezerman – bästa sax för ögonbrynen

– Om man har långa hårstrån i brynen och vill grooma dem en aning är den här saxen tiptop. Facial hair scissors, Tweezerman. Kommer med en smart borste! Läs mer om saxen och köp den här. (reklamlänk)

sax för ögonbryn bästa tweezerman
Tweezerman facial hair scissors är perfekt att klippa och trimma ögonbrynen med. Klicka på bilden och kom direkt till saxen.

Hon är drottningen av bryn i Stockholm – ELLE fick Felicia Kjellgrens allra bästa tips för hur du håller formen och färgen på dina bryn.

Felicia Kjellgren är brynexperten som inspirerar och tipsar oss under sitt härliga instagram @browfelicia. Sedan ett par år tillbaka har hon gjort bryn till sin stora passion och testat och provat det mesta i brynbranschen. I dag driver hon även sin egen brynbar på Eriksbergsgatan i Stockholm.

Annons
Felicia Kjellgren känd som browfelicia
Felicia Kjellgren är känd som browfelicia och är en av de största ikonerna inom ögonbryn.

NAMN: Felicia Kjellgren.
BOR: Stockholm.
GÖR: Ögonbrynsexpert, stylist och makeupartist.
FÖLJ: @browfelicia.

Vad väckte ditt intresse för bryn och hur blev du en så passionerad specialist?
– Jag hamnade på brynbanan av en slump, jag blev tillfrågad att börja jobba med ögonbryn och var först osäker. Men tack och lov gjorde jag det och jag märkte ganska snabbt att jag hade talang för det. Nu tycker jag att det är världens roligaste jobb!

Vilket är ditt bästa touch up-trick?
– Jag har oftast med mig en ögonbrynspenna i miniformat i väskan – man kan fixa de flesta nödsituationer med den.

Annons

Ditt allra bästa bryn-beautyhack?
– Ett av de enklaste knepen, men också mest effektiva, är att borsta brynen på plats, det vill säga att se till att brynhåren ligger i rätt riktning. Även om jag är osminkad borstar jag till brynen, det ser väldigt mycket mer groomat ut då. Oftast använder jag en transparent bryngelé till detta, för att hålla håren på plats.

Varför är brynen viktiga i en makeuplook?
– Ögonbrynen är i princip det viktigaste – de ramar in och tar fram ansiktsdragen. Mina kunder känner sig vassa och mer självsäkra i snygga ögonbryn, det finns en anledning till att de kallas power brows! Det positiva nu för tiden är att det finns så många olika produkter, vilket gör att man kan variera från naturligt till dramatiskt, smalt till fylligt, ljust till mörkt.

Har du några brynikoner?
– Ögonbryn med personlighet är för mig Audrey Hepburns för att hon var före sin tid med de raka, fylliga brynen, Brooke Shields på 80-talet för att de var vilda och levande. Nutida ikoner är Arizona Muse och Zoë Kravitz för att de har groomade men naturliga ögonbryn som jag älskar.

Annons
5 tips för en lyxig picknickBrand logo
5 tips för en lyxig picknick
Annons