Artikeln innehåller reklamlänkar

Browfelicia: 5 bästa produkterna (och tipsen) för fylligare ögonbryn

Browfelicias bästa ögonbrynprodukter

Hon har gjort bryn till sin stora passion. Vi lät Sveriges bryndrottning Felicia Kjellgren dela med sig av sina 5 bästa ögonbrynsprodukter.
24 december, 2021

Felicia Kjellgren är brynartisten som inspirerar och tipsar oss under sitt härliga Instagram-konto @browfelicia. Sedan ett par år tillbaka har hon gjort bryn till sin stora passion och testat och provat det mesta i brynbranschen. I dag driver hon även sin egen brynbar på Eriksbergsgatan i Stockholm. Vi bad Felicia om hennes topp 5-produkter för fylliga bryn.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa mascara – beautyredaktörens topplista från budget till lyx

1. Dipbrow gel, Anastasia Beverly Hills – bästa ögonbrynsgel

– En ny favorit – en färgad gelé med full täckning, perfekt om man vill ha mer dramatiska bryn. Dipbrow gel, Anastasia Beverly Hills. Läs mer om gelen och köp den här (länk till Åhlens).

anastasia dipbrow gel bästa ögonbrynsgel

Dipbrow gel, Anastasia är bästa ögonbrynsgelé enligt Browfelicia. Klicka på bilden och kom direkt till produkten. (länk till Åhlens)

2. Full lash & Brow duo, medik8 – bästa ögonbrynsserum

– Jag har sett den här produkten göra underverk på mina kunder – perfekt om man vill boosta brynen. Full lash & brow duo, Medik8. Läs mer om serumet och klicka hem det här (länk till Hudoteket).

medik8 full lash & brow duo ögonbrynsserum recension omdöme betyg

Full lash & brow duo från Medik8 är Browfelicias bästa ögonbrynserum. Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Hudoteket).

3. Precisely my brow pencil, benefit – bästa ögonbrynspenna

– Den perfekta ögonbrynspennan! Finns i så många färger och är varken för hård eller för mjuk. Precisely my brow pencil, Benefit. Här köper du ögonbrynspennan från Benefit. (länk till butik)

Precisely my brow pencil, Benefit ögonbrynspenna bästa

Precisely my brow pencil, Benefit är den bästa ögonbrynspennan enligt Felicia. Klicka på bilden och kom direkt till pennan (länk till butik).

4. gimme brow, benefit – bästa färgade ögonbrynsgel

– Gammal goding – jag har nog en i varje väska – på kontoret, salongen, hemma. Gimme brow, Benefit. Här köper du ögonbrynsgelen (länk till butik).

gimme brow ögonbrynsgel bästa

Gimme brow från Benefit är den bästa färgade ögonbrynsgelen. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

Missa inte! Årets bästa ögonbrynsgel – ELLE listar favoriterna

5. sax, tweezerman – bästa sax för ögonbrynen

– Om man har långa hårstrån i brynen och vill grooma dem en aning är den här saxen tiptop. Facial hair scissors, Tweezerman. Kommer med en smart borste! Läs mer om saxen och köp den här. (länk till Lyko)

sax för ögonbryn bästa tweezerman

Tweezerman facial hair scissors är perfekt att klippa och trimma ögonbrynen med. Klicka på bilden och kom direkt till saxen. (länk till Lyko)

Hon är drottningen av bryn i Stockholm – ELLE fick Felicia Kjellgrens allra bästa tips för hur du håller formen och färgen på dina bryn.

Felicia Kjellgren är brynexperten som inspirerar och tipsar oss under sitt härliga instagram @browfelicia. Sedan ett par år tillbaka har hon gjort bryn till sin stora passion och testat och provat det mesta i brynbranschen. I dag driver hon även sin egen brynbar på Eriksbergsgatan i Stockholm.

Felicia Kjellgren känd som browfelicia

Felicia Kjellgren är känd som browfelicia och är en av de största ikonerna inom ögonbryn.

NAMN: Felicia Kjellgren.
BOR: Stockholm.
GÖR: Ögonbrynsexpert, stylist och makeupartist.
FÖLJ: @browfelicia.

Vad väckte ditt intresse för bryn och hur blev du en så passionerad specialist?
– Jag hamnade på brynbanan av en slump, jag blev tillfrågad att börja jobba med ögonbryn och var först osäker. Men tack och lov gjorde jag det och jag märkte ganska snabbt att jag hade talang för det. Nu tycker jag att det är världens roligaste jobb!

Vilket är ditt bästa touch up-trick?
– Jag har oftast med mig en ögonbrynspenna i miniformat i väskan – man kan fixa de flesta nödsituationer med den.

Ditt allra bästa bryn-beautyhack?
– Ett av de enklaste knepen, men också mest effektiva, är att borsta brynen på plats, det vill säga att se till att brynhåren ligger i rätt riktning. Även om jag är osminkad borstar jag till brynen, det ser väldigt mycket mer groomat ut då. Oftast använder jag en transparent bryngelé till detta, för att hålla håren på plats.

Varför är brynen viktiga i en makeuplook?
– Ögonbrynen är i princip det viktigaste – de ramar in och tar fram ansiktsdragen. Mina kunder känner sig vassa och mer självsäkra i snygga ögonbryn, det finns en anledning till att de kallas power brows! Det positiva nu för tiden är att det finns så många olika produkter, vilket gör att man kan variera från naturligt till dramatiskt, smalt till fylligt, ljust till mörkt.

Har du några brynikoner?
– Ögonbryn med personlighet är för mig Audrey Hepburns för att hon var före sin tid med de raka, fylliga brynen, Brooke Shields på 80-talet för att de var vilda och levande. Nutida ikoner är Arizona Muse och Zoë Kravitz för att de har groomade men naturliga ögonbryn som jag älskar.

Läs mer: Tricket för flawless ögonbryn som håller hela dagen

5 tips för en lyxig picknick
1:20

Efter reklamen: 5 tips för en lyxig picknick

(1:20)

Slå på ljud