Bröllopssmink– inspireras av kändisarnas brudsminkningar

Margaux Dietz, Sara Montazami och Janni Delér

Många kändisar och influencers har de senaste åren gift sig under sagolika bröllop. Kanske är det snart dags för din stora dag? Vi har samlat 14 av kändisarnas brudsminkningar att inspireras av.
16 maj, 2022
2:36

Efter reklamen: Bröllopstrender från Bridal Week 2023

(2:36)

Slå på ljud

Närmar sig din stora dag är du kanske just nu på jakt efter inspiration gällande hur du vill vara sminkad. Markerade ögon, röda läppar, eller en osminkad look – det är bara du som kan välja! Vi har samlat ett helt gäng bilder som visar hur kändisarna var sminkade på sina bröllop, men glöm inte bort att det viktigaste är att just du känner dig bekväm och fin på din stora dag.

20 vackra brudklänningar som håller din bröllopsbudget

14 sminkningar att inspireras av från kändisarnas bröllop

Sara Montazami

Det var i april 2022 som Sara Montazami gifte sig med sin Diego efter att förlovat sig på en strand i september 2020. Bröllopet hölls på Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort i Mexiko.

Nicola Peltz Beckham

Ett annat bröllop som gick av stapeln i april 2022 var Nicola Peltz och Brooklyn Beckhams. Det påkostade bröllopet landade på 37 miljoner kronor och gästlistan var minst sagt kändistät. Eva Longoria, Gigi Hadid och Gordon Ramsey är bara några av de som var på plats när makarna sa ja till varandra.

Paris Hilton

Paris Hilton och Carter Reum blev äkta makar i november 2021. Paris slog på stort och bar hela fyra klänningar på bröllopsdagen.

Malin Gramer

Programledaren Malin Gramer och maken Carl Falk gifte sig strax utanför Madrid i Spanien 2019.

Janni Olsson Delér

Midsommarafton 2018 gifte sig Janni Delér med Jon Olsson i Marbella.

Ariana Grande

I slutet av maj år 2021 sa Ariana Grande och Dalton Gomez ja till varandra under ett intimt bröllop med färre än 20 gäster.

Elsa Billgren

Året var 2010 när Elsa Billgren och Pontus de Wolfe gifte sig för första gången. Men i början på maj 2022 valde makarna att förnya sina löften och gifte då om sig.

Petra Tungården

I Provence, Frankrike, blev Markus och Petra, herr och fru Tungården våren 2020.

Margaux Dietz

Margaux Dietz är idag singel och då hon gifte sig utan en legitimerad vigselförrättare så bröllopet visade sig aldrig vara giltigt. Men en sak som är säker är att hon fantastisk ut på bröllopet.

Gwen Stefani

Gwen Stefani och Blake Shelton slog till med sitt drömbröllop sommaren 2021. Gwen satsade på röda läppar den stora dagen.

Hailey Bieber

Hailey Bieber fick sin Justin Bieber redan 2018 då de gifte sig i rådhuset i New York. Men det var inte förrän året därefter de sa ja till varandra igen under en bröllopsceremoni som hölls på lyxresorten Montage Palmetto Bluff i South Carolina.

Meghan Markle

Lördagen den 19 maj 2018 gifte sig prins Harry och Meghan Markle i slottet Windsor i London. Ett bröllop som självklart hela världen pratade om.

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Foto: TT

Priyanka Chopra och Nick Jonas tre dagar långa bröllopsfirande ägde rum i Indien i december 2018.

Kim Kardashian

Året var 2014 när Kim Kardashian och Kanye West gifte sig i Forte di Belvedere, Florens. Men i februari 2021 kom nyheten om att Kim ansökt om skilsmässa.

Här är 8 kändisar som gift sig i korta bröllopsklänningar

Se klippet här!

Foto: Instagram/ @margaouxdietz/@saramontazami/@makeupevelina