Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Återfuktande foundation – allt om nya tidens vårande makeup

21 maj, 2022 
återfuktande foundation bästa bäst i test hudvårdande makeup
Nya tidens makeup är mer återfuktande och vårdande än någonsin! ELLEs beautyexpert har listat fem fantastiska foundations som har den perfekta hybriden mellan hudvård och och makeup.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vårens beautytrender där rosiga kinder, en lätt ögonsotning, brun kajal och enkel bas står i fokus, följer ett tydligt tema: naturligt är bäst! Vi har tagit farväl av skulpterade kinder i form av contouring och istället välkomnat gyllene hud med bronzer deluxe. Samtidigt som highlighter sakta men säkert har fått lämna över stafettpinnen till rouge.

Vad gäller makeupens basgarderob har vi sedan i höstas sett en tydlig trend som bara blir starkare och starkare– nu är det vård som står i fokus. Den härliga hybriden där hudvård möter makeup syns framförallt inom foundation.

Vårdande fountaion bästa återfuktande foundation

Vårdande foundation

I dag nöjer vi oss inte med att en foundation täcker bra, den ska också innehålla ingredienser som får huden att stråla inifrån och ut. Hyaluronsyra, niacinamid, antioxidanter och vitaminer – nya tidens foundation sätter hudens hälsa i fokus.

Annons

ELLEs beautyexpert har samlat fem favoriter som återfuktar, täcker och ger den perfekta, daggiga lystern till ansiktet.

Återfuktande foundation – bästa vårdande foundations

Torr, fet, mogen eller känslig – oavsett hudtyp finns en foundation för dig. Här är spännande nyheter som återfuktar fint, håller hela dagen och såklart täcker ojämnheter.

ÅTERFUKTANDE FOUNDATION, FLAWLESS SATIN MOISTURE FOUNDATION – SENSAI

Storsäljaren och favoriten Flawless Satin Foundation från Sensai har uppdaterats och blivit ännu bättre (vi visste inte ens att det var möjligt). Nya Flawless Satin Moisture Foundation är den perfekta produkten om du vill ha en snygg, lätt glowig bas och samtidigt ha en återfuktad bas hela dagen. Den krämiga foundationen ger perfekt täckning, är otroligt dryg och smälter in helt fantastiskt i huden som får en airbrush-finish. Helt perfekt på alla sätt!

Läs mer och köp Flawless Satin Moisture Foundation här (reklamlänk).

Annons

Vårdande foundation, Fresh Nude Foundation – The Body Shop

The Body Shops uppdaterade Fresh Nude Foundation trollar bort minsta ojämnhet i huden, men är samtidigt väldigt naturlig. Den perfekta no makeup, makeup-looken! Foundationen innehåller vitamin E som vårdar och gör huden mjuk, samt aloe vera som ger lyster och fukt! Extra stort plus är det generösa nyansutbudet med hela 40 nyanser indelat i tre undertoner, vilket gör att du kan matcha din foundation perfekt.

Annons

Här hittar du alla nyanser av Fresh Nude Foundation (reklamlänk).

vårdande foundation bäst i test återfuktande foundation
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Bäst i test: Årets bästa foundationBrand logo
Bäst i test: Årets bästa foundation
Annons

Återfuktande foundation för glow, Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation – Dior

Även favoriten Forever Skin Glow Foundation har fått en uppdatering och heter nu Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation, där precis som namnet tyder, fokus ligger på att återfukta. Foundationen har en väldigt lätt konsistens, men har ändå medium täckning. Huden fullkomligt strålar!

Här kan du läsa mer om och köpa Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation (reklamlänk).

Annons

Bästa återfuktande foundation budget, Miracle Pure Skin-Improving Foundation – Max Factor

Miracle Pure Skin-Improving Foundation är en väldigt lätt foundation som också skulle kunna beskrivas som en färgad dagkräm. I foundationen finns bland annat hyaluronsyra, vitamin C och spf 30 med både UVA- och UVB-skydd. Produkten sprider sig så lätt, så lätt över huden och lägger sig som en lätt, osynlig och utjämnande slöja över ansiktet. Prislappen är också otroligt bra!

Miracle Pure Skin-Improving Foundation finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

Bästa lätt täckande återfuktande foundation, Synchro Skin Self-Refreshing Tint Foundation – Shiseido

Fjäderlätt och fantastisk – Synchro Skin Self-Refreshing Tint Foundation från Shiseido är en hudvårdande foundation som ger lätt täckning men jämnar ut och slätar till. Som magi på tub! Resultatet blir semimatt utan att kännas platt. Huden känns återfuktande tack vare bland annat hyaluronsyra. Foundationen är också doftfri och passar känslig hud.

Synchro Skin Self-Refreshing Tint Foundation finns att köpa här (reklamlänk).

lätt täckande foundation vårdande återfuktande bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Foto: Imaxtree

LISTA: 10 spännande parfymer du kommer älska 2022Brand logo
LISTA: 10 spännande parfymer du kommer älska 2022
Annons