Artikeln innehåller reklamlänkar

Virala mascaror från TikTok – ELLE testar bästa mascarorna just nu

06 okt, 2022 
bästa mascara nyhet tiktok omtalad mascara viral
Ännu en gång har TikTok fått oss att öppna upp ögonen för förtrollande fransar! ELLEs beautyredaktör var såklart tvungen att testa de tre virala mascara-snackisarna som hyllas på sociala medier.
Annons

För lite mer än ett år sedan gjorde Maybelline Sky High Mascara entré på TikTok och välte hela internet. Efter det har mascaran sålt slut gång på gång och än idag är Sky High-mascaran fortfarande en storsäljare. Hashtagen #skyhighmascara har dessutom över 507 miljoner (!) visningar på TikTok.

OMTALADE MASCAROR PÅ TIKTOK

mascara tiktok mac stack mascara ysl lash clash isadora

Men nu har mascaran fått konkurrens av tre nya snackisar som ger riktigt imponerande resultat. Här är tre virala mascarafavoriter du inte får missa. Tryck på play i videospelaren för att se det otroliga (!) resultatet.

Annons

KLUMPFRI MASCARA, MACSTACK MASCARA – MAC

MACs nya supermascara Macstack Mascara är den perfekta mascaran för dig som vill att fransarna ska synas – ordentligt! Mascaran har en konformad gummiborste med små piggar som inte sitter lika tätt som "traditionella" borstar. Och borsten fångar verkligen varje frans. Bara genom ett svep har fransarna fått ordentlig svärta och en otrolig fyllighet. Ett lager gör däremot inte jättemycket med volymen, men det unika med mascaran är att du ska kunna applicera lager efter lager utan att mascaran klumpar. Och ja, efter några svep till så har även volymen höjts ordentligt! Fransarna får otrolig längd och volym som håller hela dagen, utan att smula eller kladda på ögonlocken.

mac stack mascara tiktok volymmascara fransar längd volym
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.
Annons

VOLYMMASCARA, LASH CLASH MASCARA – YSL

Är du på jakt efter en mascara som har allt och lite till kommer du inte att bli besviken på Lash Clash Extreme Volume Mascara. Snygg svärta, fin separation som ger fjäderfransar och framförallt dramatisk volym – här är det more is more som gäller! Bli inte rädd när du ser den stora borsten, den är trots sin stora storlek otroligt enkel att applicera med och passar många fransar utan att kladda. Den virala mascaran har fått extra uppmärksamhet eftersom att den lovar upp till 200 procent mer volym, vilket såklart är svårt att mäta, men volymen finns absolut där. Så pass att om du har långa fransar så riskerar du att nudda ögonbrynen.

FÖRLÄNGANDE MASCARA, 10 SEC HIGH IMPACT LIFT & CURL MASCARA – ISADORA

Vem älskar inte ett riktigt budgetkap? 10 Sec High Impact Lift & Curl Mascara från svenska IsaDora blev snabbt en favorit hos många beautyinfluencers – och vi förstår varför! Den ganska anonyma borsten greppar verkligen tag i varje frans och ger ett fint resultat efter bara ett tunt lager. Volymen och böjen som mascaran ger är helt otroligt och dessutom får fransarna en fantastisk förlängning utan att tappa formen under dagen. Och precis som namnet tyder, går det på några få sekunder att trolla fram fjäderlätta fransar med fantastisk schvung!

Annons
isadora high impact lila mascara bästa mascara viral
Klicka på bilden för att komma direkt till den prisvärda mascaran från IsaDora.
volymgivande mascara tiktok ysl viral mascara
Klicka på bilden för att komma direkt till den volymgivande mascaran.

Foto: Imaaxtree

Annons