Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Allt om Byredos nya mascara-snackis och sommarmakeup

27 apr, 2021 
Byredos sommarmakeupkollektion.
Det blev en av förra årets stora mascarasnackisar – och nu kommer en vattenfast version tillsammans med en rad helt nya Byredo-makeup-nyheter. ELLEs Carin Hellman tar en kik på de nya makeupprodukterna med maximalt habegär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så blir du av med gula skiftningar i blekt hårBrand logo
Så blir du av med gula skiftningar i blekt hår

”Beauty handlar om att få vara den man är – ibland handlar det bara om att man vill passa in, andra gånger om att kunna uttrycka sin styrka, sitt humör eller det unika med just dig. Men de allra flesta gångerna handlar det om att inte behöva tänka på det överhuvudtaget.”

Det sammanfattade Byredos grundare Ben Gorham sitt Byredo makeup när det lanserades i oktober förra året.

Ben Gorham med första släppet av Byredo makeup.

Makeupkollektionen är utvecklad tillsammans med den konstnärliga makeupartisten Isamaya Ffrench:

Annons
Makeupartisten Isamaya Ffrench: har haft stor delaktighet i att skapa Byredo makeup.

”Jag har alltid velat omdefiniera tillvägagångssättet för att skapa en makeupkollektion. Jag vill inte berätta för folk hur man bär makeup, bara för att inspirera dem. Till exempel är några av våra första produkter helt enkelt color sticks – färgstick med makeup och toner som är universellt vackra och bärs på vilket sätt du vill”, säger Isamaya.

Och nu i april och maj lanseras så en sommarkollektion med lika delar användbar och stilsäker makeup, som förpackningar man mer än gärna sparar som rena samlarobjekt

Annons

Waterproof Mascara in Tears in Rain

Förra året sålde Byredos första mascara Space Black i röd förpackning slut på ett nafs - och nu kommer samma grymma mascara i vattenfast version under det poetiska namnet Waterproof Mascara in Tears in Rain (ja, så extrem hållbarhet så att du ska kunna gråta i regnet med den).

Waterproof Mascara in Tears in Rain från Byredo.
Waterproof Mascara in Tears in Rain från Byredo. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Formulan är vegansk och till 89 procent naturligt baserad, silikonborsten till mascaran är superlätt att bygga lager-på-lager med och svärtan sitter verkligen i ur, skur, sol och pool. Här kan du läsa mer om mascaran.

Annons

Eyeliner in Practical Brown

Näst ut är just ja – en både praktisk brun och enkel att applicera flytande Eyeliner in Practical Brown. Och det är just en otroligt bra och snygg brun – mild i tonen och extremt lätt att applicera.

Eyeliner in Practical Brown från Byredo.
Eyeliner in practical brown. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Även här är formulan vegansk och till 99 procent naturligt baserad. Hållbarhet upp till 12 timmar. Läs mer om eyelinern här.

Eyeshadow 5 Colours in Dysco

Sjuttiotals-somrar och disco-psykadelia är inspirationen för Eyeshadow 5 Colours in Dysco – lätta bronziga nyanser, guldigt skimmer och mörkt bruna bottnar för ljuvliga sommarskepnader för ögonen.

Annons
Eyeshadow 5 Colours in Dysco från Byredo.
Eyeshadow 5 Colours in Dysco. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Addera en eller flera, mjuka i sin forumla, som en mix av crème och skugga är det superenkla att arbeta med både pensel eller fingrar. Läs mer om paletten här.

The Tinted Lip Balm

Första maj lanseras också tre stycken färgade lipbalms i The Tinted Lip Balm. En hundra procent naturlig formula med mjuka och lätt tonade balms för sommarläpparna.

Byredos The Tinted Lip Balm.
The Tinted Lip Balm. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Tonerna kommer i färgerna Rosa (med tint av just rosa), Argila (en neutral) och Ocra (mer jordfärgad). Finns att köpa här från 1 maj.

Annons
Hela Byredos sommarmakeupkollektion 2021.

LÄS MER:

ELLEs Beautyredaktör testar: hårprodukterna alla pratar om just nu

10 Oscars-frisyrer vi aldrig glömmer

Beautyredaktören väljer: aprils bästa beautynyheter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons