Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Beautyredaktören väljer: aprils bästa beautynyheter

ELLEs Beautyredaktör väljer aprils finaste beautynyheter.

Vår i luften – och så mycket nya, våriga beautyprodukter. ELLEs Carin Hellman plockar de allra härligaste nykomlingarna från våra beautyhyllor – välkommen till aprils bästa nyheter inom makeup, doft hår och hud.
16 april, 2021
Hedda Stiernstedt: Så ser min beautyrutin ut – del 2

April – nu är det verkligen vår! Och det syns även på våra härliga nykomlingar till skönhetsprodukter.

De allra härligaste vårpaletterna för makeup, hudvården som rengör, skyddar och återfuktar, dofterna som ger känslan av nya, somriga tider (yes, snart står vi där med solen på, sandig varm hud) och hypade hårprodukterna som levererar det där extra!

Härligaste paletten för ögonen – Summer look eye palette, YSL

En riktig godis-palett – mjuka pasteller och det allra glittrigaste skuggorna i en och samma "clutch" är YSL must-have, Summer look eye palette. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk från Adtraction)

Vårigaste duo-rouge och bronzer – Claudette cheek Duo, Nars

François Nars har döpt sin vårkollektion efter sin stilikon och färgstarka mamma Claudette – en färgstark hyllning där Claudette Cheek duo rymmer både persiko-rougetonen Croisette och matta bronzern Ninotchka. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk från Adtraction)

Gyllene bronzer – Diorskin nude bronzer luminizer, Dior

Årets must-have till bronzer och den ultimata lyxinvesteringen. Varje år kommer Dior med en ny Diorskin nude bronzer – i år i ett vågspel med glittriga Luminizer som mixar bronzer och highlighter i en och samma etui. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk från Adtraction)

Vattenfast mascara deluxe – Tears in rain, Byredo

Byredo lanserade makeup förra året och nu följer man upp snyggaste mascarasuccén Space black med en vattenfast variant under namnet Tears in rain. Samma sköna grepp och lilla borste som lätt når varenda frans för en formula som klarar bad, sol och pool. Läs fler recensioner och köp mascaran här.

Drömmig sommardoft – On the beach, Louis Vuitton

Ja, kan man kapsla in sommaren i en flakong är det här den är. On The beach är Louis Vuittons och chefsparfymör Jacques Cavallier Belletrud senaste masterpiece till parfym. Lika många droppar krispig citrus och varm och mjuk neroli är det verkligen så nära känslan man kan komma av att sätta tårna i varm sand på Venice beach (där inspirationen är hämtad ifrån). Läs fler recensioner och köp doften här.

Blommade noter – yellow hibiscus, Jo Malone

Jo Malone har tillägnat sin ljuvliga sommardoftkollektion blommiga noter. Förutom att själva flakongen är en liten sprudlande accessoar i sig, är doften Yellow hibiscus är en cocktail av sommarkänslor i sin komposition av varm mysk och frisk hibiscus. Läs fler recensioner och köp parfymen här. (reklamlänk från Adtraction)

Härlig ny rengöring – Face Cleansing oil, Monsun

Monsun som tidigare fokuserat på kroppsvård tar nu klivet in på hudvård för ansiktet. Denna mjuka (och med poetiska namnet) From dusk till dawn Face Cleansing oil är en ny favorit för att bli kvitt makeup och orenheter som ett första rengöringssteg. Läs fler recensioner och köp rengöringen här. (reklamlänk från Adtraction)

Chillad CBD-Crème - The chill cream, Mantle

CBD är på mångas läppar och så även nya svenska hudvårdsstjärnorna Mantle som med sina fyra hudvårdsprodukter kombinerar högklassig CBD-oljor och niacinamide för en magiskt återfuktande kombo. Senaste tillskotte är The Chill cream, den mjukaste av återfuktare. Läs fler recensioner och köp produkten här.

Smartaste solskyddet – Liquid sun shield spf 50, Dr.Brandt

Några droppar är allt som behövs för att toppa sin dagcrème till ett fullskaligt UV-skydd! Dr.Brandts nya Liquid sun shield spf 50 är en drömmig lätt flytande formula som liknar olja, utan att för den delen kännas fet eller lägga sig som en hinna. Detta trots att det är zinkoxid som är det UV-skyddande mineralfiltret med spf 50. Den mest perfekta följeslagaren i vår och sommar när man vill ha en "osynligt" UV-skydd med, innehåller även ingredienser som har en lätt utjämnande effekt på pigmentförändringar och ojämn hudton. Läs fler recensioner och köp produkten här (snart, ska lanseras vecka 16). (reklamlänk från Adtraction)

VÅRIGAST AV DUSCHCRÈME – COOL DAISY SHOWER GEL, THE BODY SHOP

The body shops vårkollektion med blommade prästkragar och somriga hallon är verkligen något alldeles extra att ha med sig in i duschen. I Cool daisy shower gel är det verkligen som om man pressat ned de allra somrigaste blomdofterna på flaska! Läs fler recensioner och köp produkten här.

Hypad hårprodukt – Leave in molecular hair mask, K 18

Vårens absoluta hårsnackis – K18 hårmask Leave in molecular hair mask som med sin banbrytande peptidteknologi "lagar" keratinkedjorna i håret och på så sätt verka extremt reparerande på färgat och blekt hår. Måste verkligen provas! Använd en mikrostor ärta av produkten efter schamponering och låt den vara kvar, sköljs ej ut. En helt unik och ny känsla av mjukt, frissfritt och friskt hår. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk från Adtraction)

Ny hypad hårmask – N°8, Olaplex

Även Olaplex, som med sina numera klassiska produkter och teknologi där man patenterat en molekyl som reparerar svavelbindningar i håret. På så sätt reparerar och skyddar hårprodukterna hår som är färgat blekt eller värmrbehandlas av tång och fön ofta och mycket.

N°8 är en ny högkoncentrerad hårmask som sköljs ur håret efter att ha verkat i 10 minuter. Dryg, ett pump räcker på ett mellanlångt hår och känslan efter är bara va-va-vooom! SÅ mjukt och friska längder, utan minsta känsla av att håret tyngs ned. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk från Adtraction)

LÄS MER:

Vårens bästa hållbara och multifunktionella beautyprodukter

Sulfatfritt schampo och refills – så gör du din hårvårdsrutin miljövänligare