Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Allt om BeautyAct – Kicks nya smink- och hudvårdsmärke

30 sep, 2020 
AvIda Gustavsson
Skönhetskedjans nya varumärke innefattar hudvårdande makeup, hudvårdserie och make up-verktyg. Här är allt du behöver veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

BeautyActs produkter har tagits fram för att möta de påfrestningar som huden utsätts för varje dag som inomhus- och utomhusklimat, luftföroreningar, svett och skärmljus.

Foundations i 24 nyanser

Sortimentet består av tre områden med hudvård, makeup och skönhetsverktyg. I huvdårdserien Face care ingår 33 produkter med bland annat rengöring, serum, ampoules och återfuktande cremer. I ingredienslistan på de olika produkterna hittar vi aktiva ingredisenser såsom hyaluronsyra, AHA och BHA, niaciamid och retinol. Makeupserien består av nära 300 produkter och ett stort fokus har lagts på att ta fram foundations i hela 24 nyanser och concealers i 15 nyanser. Senare i höst kommer även foundations med hudvårdande ingredienser såsom hyaluronsyra och prebiotika. I makeupsortimentet ingår även flera prisvärda primers och massor av härliga lipgloss. Framöver lanseras även mascaror, lösa puderskuggor och highlighters. Smink som man kan applicera med hjälp av varumärkets nya makeupborstar. BeautyAct-sortimentet är dessutom otroligt med priser mellan 79-399 kronor.

Annons

Veganskt märke

Alla produkter i Kicks BeautyAct är godkända av hudterapeuter och varumärket är 100 procent veganskt och fritt från parfym. Hudvårdsserien är dermatologiskt testad och makeupserien är även oftalmologiskt testad (testad på människor) och icke-komedogen, den ska inte täppa till porer vid användning. Makeupverktygen är tillverkade av återvunnen aluminium och borsten är tillverkat av syntetiskt hår.

Hudvårdsserien är dermatologiskt testad.
Annons
Makeupverktygen är tillverkade av återvunnen aluminium och borsten är tillverkat av syntetiskt hår.

Sortimentet lanseras under hösten med start under vecka 40.

Foto: Kicks

LÄS MER:

Årets bästa adventskalendrar med smink och skönhet 2020

Allt om programledaren Parisa Amiris beautyrutin

Skin tools – allt om verktygen som ska boosta din hy

Annons