Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

8 stilsäkra scrunchies som motverkar frissigt hår

29 jan, 2020 
Schruncies i silke
Vill du sätta upp håret i det allra mest stilsäkra, och samtidigt motverka irriterande friss? Investera i en av vårens 2020 allra finaste scrunchies! ELLEs beautyredaktör Carin Hellman listar de sju finaste köpen som finns i butik just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: INSPIRERAS AV VÅRENS TRENDIGASTE FRISYRER

Trendiga frisyrer att satsa på 2021Brand logo
Trendiga frisyrer att satsa på 2021

Silke är den nya beautyvurmen! Oavsett om du investerar i ett örngott, sovmask eller scrunchie är silke ett oslagbart naturtextilmaterial som motverkar frissiga längder och sovrynkor.

Silke är fantastiskt slitstarkt och ger en oslagbar lyxig känsla, och kostar därför därefter. Lyckligt nog finns det alternativ med liknande känsla som siden – sammet och satin har liknande struktur, men är konstgjorda textilmaterial av t ex polyester.

Läs också: Så får du tjockt och starkt hår – hejdå, tunna längder!

Och den senaste beautyvurmen och comebacken på hårtrendsscenen har scrunchin gjort. Oslagbar när det kommer till att piffa en helt vanlig hästsvans en dålig hårdag, men den har också den lyckosamma effekten att vara mer skonsam mot längderna än en traditionell hårsnodd.

modell med hårband
Scrunchie på Stella Jeans visning.

Den klädda scrunchien glider lättare över längderna och trasslar aldrig, som en gummerad snodd olyckligt kan göra.

Annons

Läs också: Därför är sidenörngott så bra för håret

Den fångar även in håret och ”omfamnar” den mjukare än en traditionell snodd. Och när du drar ut din tofs eller svans glider den lätt och obekymrat ur håret, utan trassel.

modell med tofs
Backstage på Dromes vårvisning 2020.

Nu i vår finns en rad härliga, stilsäkra scrunchies i alla prisklasser – från dyraste lyx till prisvärd budget och alla färger och mönster.

ELLEs Beautyredaktör Carin Hellman listar 8 favoriter:

1. SILKESSCRUNCHIES FRÅN AMELIE SOIE

Svenska Amelie Soie har fantastiska scrunchies i 100 % älta mullbärssiden. Eleganta och sofistikerade i en trio fina mjuka färger. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Scrunchie från Amelie Soie. Klicka på bilden och kom direkt till snoddarna.

2. SILKESSCRUNCHIES FRÅN SLIP

Slip gör superfina sovmasker, örngott och scrunchies i 100 % äkta siden – så eleganta och tidlösa. En sann investering! Finns att köpa här. (reklamlänk)

3. Silkesscrunchie från The Beauty sleeper

Danska The Beauty Sleeper gör superfina scrunchies, örgott och sovmaskar i 100% mullbärssiden. Flera olika chicha mönster och ljuvlig kvalité piffar den alla hår och längder. Finns att köpa här.

Annons

4. Scrunchie i sidenimitation från Glitter

Glitter har en rad fina scrunchies i sidenimitation. Flera olika mönster och färger, ljuvligt uppiggande! Finns att köpa här. (reklamlänk)

5. Silkesscrunchie från Sophie Buhai

Den absoluta deluxe-scrunchien! Mer som ett hårband, ramar in hästsvans eller tofs på vackraste vis. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

6. Scrunchie från & Other stories

Så många fina mönster och färger, & Other Stories har många scrunchies i sidenimitation för en snäll prislapp. Finns att köpa här. (reklamlänk)

7. Leopardscrunchie från Arket

Leopard eller svart sofistikerat stilrent – Arket bjuder på flera fina alternativ om man letar en scrunchie att matcha vårgarderoben med. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

8. Sammetsscrunchie från Nelly

Sammet gör också en perfekt scrunchie – Nelly har ett prisvärt tre-pack med alla de mest lättmatchade tonerna i garderoben. Finns att köpa här. (reklamlänk)

VIDEO: VÅRENS TRENDIGASTE HÅRFÄRGER

6 trendigaste hårfärgerna att satsa på 2021Brand logo
6 trendigaste hårfärgerna att satsa på 2021

LÄS MER:

Därför blir du snyggare av att sova på sidenörngott

Emilia de Poret: ”Så använder du sidensjalen som topp”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons