Annons

Annons

Upptäck New York – 7 häftiga utflykter som alla andra INTE har gjortStaden som aldrig sover, The Big Apple eller "The City So Nice They Named It Twice". Ja, kärt barn har många namn och vi syftar ju så klart på New York. Här listar vi sju upplevelser för dig som vill upptäcka staden som en riktig New Yorker.

New York är fylld till brädden av platser att besöka, saker att se, spännande upplevelser och intressanta människor. Om du redan har checkat av alla obligatoriska turistattraktioner och vill uppleva staden som en äkta New Yorker kan Airbnb:s nya ”Experiences” vara något för dig. Utöver att hyra boende via sajten kan du nu även boka in utflykter och upplevelser.

Läs också: Beautytrenden som tar över New York Fashion Week

För att fira lanseringen hade några lyckliga resenärer möjligheten att gå på en shoppingrunda med Sarah Jessica Parker eller att gå en rundtur med skådespelaren Ansel Elgort. Tyvärr är dessa utflykter redan slutsålda, men du behöver inte hänga läpp – det finns nämligen över 150 andra upplevelser att välja bland.

Annons

Vill du göra något annat än att kliva upp till Empire State Building eller ta en selfie på Times Square? Här listar vi sju coola upplevelser som din kollega garanterat inte gjorde under sin New York-resa.

1. Upptäck Harlem på cykel

Ta dig runt Harlem på cykel med en lokal guide som berättar om stadsdelens historia och visar dig alla intressanta platser. Rundturen innehåller även ett besök på en soul food-restaurang.
Pris: Ca 655 kronor Tid: 4,5 timmar

2. Pyssla en plånbok i läder

Om du gillar pyssel och DIY finns det flera utflykter att välja på. Den här upplevelsen tar dig till berömda MOOD Fabrics innan du får skapa en egen plånbok i läder tillsammans med ett gäng andra resenärer och New Yorkbor.
Pris: ca 330 kronor Tid: 3 timmar

Läs också: Bella Hadid: Därför grät jag på visningarna under New York Fashion Week

3. Nöje på en löptur

Ta en löptur med en nöjesjournalist som visar dig ikoniska platser från filmer, tv, musik och konst i New York. Löpturen är mellan sex och åtta kilometer lång i ett lugnt tempo med tid att se de olika platserna.
Pris: 240 kronor Tid: 2 timmar

4. Se Manhattan från havet

Segla ut och upptäck Manhattan från havet. På den här utflykten har du även chansen att lära dig om hur man styr en yacht, men du kan även välja att lapa sol på däck.
Pris: Ca 820 kronor Tid: 2,5 timmar

5. Dansa genom Bronx

Lär dig dansa med hjälp av lokala hip-hop dansare i Bronx. Utöver att själv få dansa kommer du få se proffsen uppträda, höra om dansens historia i stadsdelen samt få följa med dem på en guidad promenad genom Bronx kvarter.
Pris: ca 410 kronor Tid: 2,5 timmar

6. Fota stadens ljus på natten

Gillar du att fota? Då kan den här utflykten vara något för dig. Följ med en professionell fotograf som lär dig fånga skyskrapornas ljus som speglas i vattnet i Central Park på kvällen. Du behöver ha med dig en egen kamera, ett stativ samt viss kameravana.
Pris: ca 250 kronor Tid: 2 timmar

Läs också: 4 streetstyle-trender vi kommer att få se under New York Fashion Week

7. Upptäck New Yorks mörka sida

Ett fan av crime? Gå på en rundvandring med tidigare NYPD-officerer som bland annat deltog i räddningsarbetet vid 9/11 och har medverkat i flera tv-serier. Utöver kriminalhistorier kommer du att få njuta av kaffe och munk – precis som en äkta New York-polis!
Pris: ca 490 kronor Tid: 3 timmar

Artikeln publicerades först på Femina.

 

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar