Annons

Annons

Smarta knepen bakom Kendall och Kylie Jenners nya klädkollektionI dag släpps systrarna Jenners nya klädkollektion. Vilka som frontar kollektionen? Systrarna själva, givetvis.

Nedräkningen har, bokstavligt talat, pågått länge, men i dag var det så äntligen dags. Vad vi talar om? Kendall och Kylie Jenners nya klädkollektion. Kollektionen har hajpats stort i systrarnas sociala kanaler .

Annons

Också på Jenner-systrarnas sajt har man skapat buzz inför släppet. På kendall-kylie.com, har en stor klocka räknat ner dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna till släppet.

jenner

För att kunna shoppa på sajten måste man skriva in sin mejladress. Ett smart knep, minst sagt. Att samla mejladresser och därigenom kartlägga sina kunder, samt potentiella sådana, för att kunna komma med erbjudanden och liknande är oerhört värdefullt för företagare i dag. Så också om man heter Jenner i efternamn.

Gilla ELLE på Facebook

Ett annat knep systrarna tagit till för att skapa extra uppmärksamhet kring släppet, och plaggen, är att använda sig själva som modeller för kollektionen.

2/17/17

A post shared by Kendall + Kylie (@kendallandkylie) on

Att låta en annan person, eller modell, fronta kampanjen för Kendall + Kylie hade säkerligen varit otänkbart.

2/17/17

A post shared by Kendall + Kylie (@kendallandkylie) on

Foto Stella Pictures

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar