ANNONSSAMARBETE MED LÓRÉAL PARIS

Årets Look till ELLE-galan 2020 – vem vinner i år?

Årets nominerade till Årets Look på ELLE-galan 2020
* Tävlingen om omröstningen är avslutad * På ELLE-galan 2020 delar vi ut priset Årets look i samarbete med L'Oréal Paris. Och även i år vill vi ha Er hjälp med att rösta fram vinnaren. Se våra sex nominerade och rösta på din favorit!
Annons

Tävlingen om omröstningen är avslutad. Vinnare avslöjas på ELLE-galan den 17:e januari. Missa inte vår livesändning från röda mattan och prisutdelningen – här på elle.se från kl 18.00!

ELLE och L´Oréal Paris har utsett sex finalister som vi vill att ni plockar ut en vinnare bland. Den som har flest röster den 7 januari kl 12.00 är den slutliga vinnaren. Röstningen är anonym och vinnare avslöjas och presenteras på galan den 17 januari 2020.

Fyll i namn, telefonnummer och mejladress nedan så vi kan kontakta dig om du vinner. Och glöm inte att välja din favoritlook – det är så du tävlar. Röstningen pågår till och med den 7 januari.

Bland er som röstar kommer vi att utse en vinnare som får hem ett kit från L´Oréal Paris med midjeväska (med Bambitryck), Bambimascara och en spegel, värde ca 499 kr styck.

ÅRETS NOMINERADE ÄR:

 1. Amie Bramme Sey

  Journalist, poddare och programledare, en viktig röst som inspirerar i både ordval, kläder och makeup.

 2. Bahar Pars

  Skådespelare, regissör, skribent och poddare som inspirerar och sticker ut med både budskap och look på såväl scen som röd matta.

 3. Cajsa Wessberg

  Färgstark modell, illustratör och influencer som är trogen sin (coola!) frisyr och är en mästare på att leka med hela färgskalans palett från topp till tå.

 4. Imane Asry

  Influencern bakom kontot @fashionwithfaith som både bär upp en flawless glowmakeup och skandinavisk minimalism i sann citychic anda.

 5. Mouna Esmaeilzadeh

  Läkare, hjärnforskare och entreprenör, en powerkvinna av rang med kunskap och driv som speglar av sig i hennes karaktäristiska look.

 6. Sarah Klang

  Låtskrivare och grammisprisad sångare med en förtrollande röst och okonstlad countrylook som inspirerar både på och vid sidan av scenen.

  Foto: Märta Thisner

Tävlingen avslutas den 7 januari. Vinnaren avslöjas på scen på ELLE-galan den 17:e januari 2020.

Juryn består av ELLEs läsare och följare samt andra som deltar i tävlingen och röstar på sin favorit. Anställda på ELLE/Aller media får rösta men kan ej vinna priset. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. När du är med och tävlar ger du oss rätt att publicera ditt namn och stad på elle.se och i ELLEs sociala kanaler.

Dela på:


H&M-stolt-sponsor-ellegalan-2020
loreal-paris-stolt-sponsor-ellegalan2020 lyko-paris-stolt-sponsor-ellegalan2020 klarna-paris-stolt-sponsor-ellegalan2020 Motorola-stolt-sponsor-ellegalan2020

Grand-Hotel-stolt-sponsor-ellegalan2020 Porsche-stolt-sponsor-ellegalan2020 moet-stolt-sponsor-ellegalan2020 breitling-stolt-sponsor-ellegalan2020

mavala-stolt-sponsor-ellegalan2020 seche-stolt-sponsor-ellegalan2020 Edblad-stolt-sponsor-ellegalan2020 Saint-Clair-stolt-sponsor-ellegalan2020 Carlsberg-stolt-sponsor-ellegalan2020

Papyrus-stolt-sponsor-ellegalan2020 Göteborgstryck-stolt-sponsor-ellegalan2020 Identity Works-stolt-sponsor-ellegalan2020 Papyrus-stolt-sponsor-ellegalan2020
Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar