4 vegetariska julbord i Malmö

07 nov, 2017 
AvRebecca Wictor
Vegetariska julbord i Malmö.
Sugen på ett vegetariskt julbord i år? Här listar vi fyra av Malmös bästa vegetariska alternativ. Varför inte kombinera julmiddagen med ett parti boule?
Annons

71. Boulebar, Drottningtorget 8

Vegetariskt julbord på Boulebar i Malmö.
Foto: Joakim Hovrevik

Champagne istället för glögg och mat med sydfranska smaker. Här kan ni kombinera ett parti boule med en god vegetariskt julmiddag på deras Le Julfest, både till lunch och middag.

Pris: 645 kronor.

2. Rebell, Friisgatan 8

Vegetariskt julbord på Rebell i Malmö.

Blomkålstaboulleh med granatäpple, kikärtskräm med syrliga morötter och jordnötter, krispig halloumi från Nablus med dillmajjo är några av godsakerna på Restaurang Rebells vegetariska julbord. En riktigt pärla på den trendiga Friisgatan i Malmö.

Annons

Pris: 495 kronor.

3. Kao’s, Föreningsgatan 37

Kaos restaurang i Malmö.
Foto: Veganblogg.blogspot.se

På denna klassiska vegankrog i Malmö finns det allt från rödbetsfärsbollar och julskinka på seitan till grönkåls- och tofupaj. Ett veganskt julbord till bästa pris.

Pris: 270 kronor.

4. Namu, Landbygatan 5

Vegetariskt julbord på Namu i Malmö.

Här huserar vinnaren av Sveriges Mästerkock 2015, Jennie Walldén, med fokus på koreanska smaker med lokala råvaror. I jul dukas det upp 12 små rätter i fyra serveringar och går att få helt vegetariskt. Ett spännande vegetariskt julbord, helt enkelt.

Annons

Pris: 595 kronor.

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons