Restaurangen som delar ut Instagramkit till sina gäster

24 jul, 2017 
AvErika Bergman
Hör du till skaran som alltid måste ta en läcker bild på din mat till Instagram innan du börjar äta? Då är den här restaurangen i London något för dig.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Cheeseburgare och drink från Dirty Bones.
Cheeseburgare och drink från Dirty Bones.

Dirty Bones i London erbjuds du inte bara mat – du får även låna verktyg för att ta den perfekta Instagrambilden. För det finns väl inget så populärt som att teasa sina följare med munvattnande matbilder.

Trenden att föreviga sin måltid på bild håller alltjämt i sig trots att just matbilder ligger på topplistan av vad svenskar hatar att se på Instagram.

Så vid sidan av en bildvänlig meny låter restaurangen dig låna ett fotokit som innehåller en LED lampa, en selfiestick, en laddare, en tripod och en vidvinkellins. Allt som en mat-instagrammare kan tänkas önska sig för att fixa lite #foodporn.

Bland rätterna som går att beställa finns till exempel en maffig cheeseburgare som gör sig särskilt bra på bild och färgsprakande drinkar med glitter och färsk frukt.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons