Ladurée kommer till Stockholm!

19 mar, 2012 
AvRebecca Wictor
Ryktena var många och när Ladurée själv började sätta upp plancher utanför sin dörr på Grev Turegatan blev det bekräftat. Ladurées etablerar sig inte bara i Stockholm utan satsar nu på Skandinavien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ladurée kommer till Stockholm!
Ladurée kommer till Stockholm!

ELLE mat & vin ringde upp Clara Tronet Guillon – ansvarig för Ladurées etablering i Skandinavien.

Det har surrats mycket om er öppning, har ni hållit det hemligt med mening?

– Haha, nej då. Vi visste inte så mycket i början så därför var vi lite tysta, sen är det ju såklart kul att många har pratat om det.

Så, nu vet vi att ni öppnar en butik på Grev Turegatan 15, nu undrar vi bara när?

– Vi siktar på att öppna i slutet av april, men vi vågar inte sätta ett fast datum än, det kan hända så mycket på vägen.

Annons

Vad blir det för butik?

– En liten sådan, utan servering. Vi kommer sälja macarons och andra Laduréeprodukter och hoppas kunna göra macarons till något mer än bara en trend i Stockholm. Svenskarna ska få som vana att ge bort macarons när de ska på fest eller som en liten present till sig själva.

Vad har ni mer för planer för Ladurée i Sverige?

– Vi hoppas kunna öppna tesalonger i framtiden, vi vill verkligen förmedla den franska känslan. Sen vill vi satsa i hela Skandinavien, men vi tar ett steg i taget.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons