Nu kan du äta frukost på Tiffany's – på riktigt!

15 nov, 2017 
AvMalin Karlberg
Dags att boka en resa till New York – nu öppnar Tiffany's ett eget café helt i turkost som serverar frukost, lunch och afternoon tea.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Frukost på Tiffany’s som i den klassiska Audrey Hepburn-filmen från 1961 är numera verklighet. I morgon öppnar flaggskeppsbutiken i New York ett Blue Box Café på fjärde våningen, med utsikt över Fifth Avenue och Central Park.

Caféet är inredd helt i Tiffany’s välkända turkosblåa nyans – även porslinet är doppat till hälften i Tiffanysfärgen.

Givetvis kommer caféet att servera kaffe och croissanter till frukost, men även avokadotoast, tryffelägg och bagels med färskost och kallrökt lax.

Läs också: Ägg i moln – så gör du trendiga frukostfavoriten

Är du ingen frukostmänniska kan du istället gå dit och äta en tvårätters lunch för 39 dollar – motsvarande knappt 330 kronor. Menyn kommer att ha ett New York-tema och bland annat inkludera ”Fifth Avenue Salad” med hummer och avokado, samt en CLT-smörgås (kort för Charles Lewis Tiffany) med kyckling, sallad och tomat.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Caféet kommer också att servera afternoon tea med 8 sorters te och till speciella tillfällen finns en bakelse formad som en Tiffany’s-ask med turkos glasyr och en vit, ätbar rosett på toppen.

Blue Box Café öppnar 10 november.

Läs också: Här finns kafét för alla som älskar enhörningar

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons