Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Zoë Kravitz om vad som fick henne att falla för Channing Tatum

17 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Zoë Kravitz
Skådespelarparet Zoë Kravitz och Channing Tatum verkar vara kärare än någonsin. I en ny intervju berättar Zoë om Channings bästa egenskaper.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det heta skådespelarparet Zoë Kravitz och Channing Tatum föll för varandra under inspelningarna av Zoës regidebut Pussy Island. Även om paret inte är så flitiga på att dela med sig av bilder på varandra på sociala medier så har vi mötts av ändlösa PDA-bilder av paparazzis där paret ser ut att kila stadigt. Nu öppnar Zoë upp sig om vad som fick henne att falla för skådespelarstjärnan från första början!

VIDEO: Zoë Kravitz stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Zoë Kravitz stilresa genom åren

Zoë Kravitz om Channing Tatums bästa egenskaper

I en intervju med The Wall Street Journal berättar Zoë hur tacksam hon är att regidebuten har fört henne och Channing samman. Hon nämner också hur nära man blir varandra under just filminspelningar, eftersom man avslöjar sina innersta tankar.

Annons

När du är kreativt kompatibel med någon öppnar det ofta upp andra kanaler, eftersom du liksom delar med dig av hela dig själv, säger Kravitz om att arbeta med Tatum.

När Zoë castade till sin debutthrillerfilm visste hon att rollen som Slater King, en teknikmogul, borde spelas av någon som inte hade spelat en mörk karaktär tidigare. Och vem passade då bättre i rollen än Tatum.

– Innan jag ens lärde känna honom, så kände jag på mig hur han var, att han var en feminist och att han inte var rädd för att utforska mörkret. Det var därför jag drogs till honom från första början och varför jag ville träffa honom. Och jag hade rätt, säger hon.

Channing Tatum var Zoës första val

Rollen i fråga gick så småningom till Channing och Zoë berättar att han var hennes första val.

– Det var spännande att se någon som mest har spelat ”grannkillen” eller ”the good guy” ta sig an en sådan här roll i en thrillerfilm, säger hon.

I samma intervju berättar Channing berättar att han var minst lika exalterad som Zoë att dyka in i den nya rollen som var ett okänt territorium för honom.

– Det är alltid riktigt spännande att få göra något som bokstavligen ingen annan har givit dig chansen till förut, berättar Tatum.

Källa: The Wall Street Journal Foto: TT

SE OCKSÅ: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
SE OCKSÅ: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons