Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Zoë Kravitz om pressen på att skaffa barn innan 30: ”Om jag någonsin ska”

15 feb, 2022 
AvJessica Rådne
Zoë Kravitz
Big Little Lies-stjärnan Zoë Kravitz är bonusmamma till pojkvännen Channing Tatums dotter Everly. För amerikanska ELLE betackar hon sig pressen på att skaffa egna barn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Zoë Kravitz stilresa genom årenBrand logo
TV: Zoë Kravitz stilresa genom åren

Förra vintern skilde sig Zoë Kravitz, 33, från Karl Glusman efter två års äktenskap.

– Karl är en fantastisk människa. Detta handlar mindre om honom och mer om mig och hur jag ska lära mig att förstå vem jag är, och fortsätta att lära mig om mig själv, och inse att det är okej. Det är den resan jag gör just nu, säger Zoë nu i en färsk intervju med amerikanska ELLE.

I samma artikel berättar Zoë om den nya kärleken Channing Tatum, 41, och om pressen utifrån på att en dag bli mamma till hans barn.

Nya romansen med Channing Tatum

zoe kravitz och channing tatum
Channing Tatum och

Channing och Zoë började synas ihop på bild förra sommaren då de gick på romantiska dejter inför ögonen på papparazzi. Paret som träffades vid inspelningarna av hennes regidebut Pussy Island fattade snabbt tycke för varann.

Annons

För amerikanska ELLE beskriver Zoë lyckan som hon just nu upplever.

– Jag känner mig positivt inställd till livet, säger Zoë till tidningen. Alla mina relationer i livet – mina vänskapsrelationer, mina romantiska relationer, min familj – de handlar om att lära mig om hur jag är genuin. Ibland lyckas vi inte vara det, och det är okej så länge vi ändå vet hur vi ska kommunicera att vi älskar de här människorna.

Bonusmamma till Jenna Dewans dotter

Pojkvännen Channing har tidigare varit gift med Jenna Dewan. Ex-makarna gick skilda vägar 2019 efter nära tio års äktenskap. Tillsammans fick de dottern Everly, 8, som nu är Zoës bonusbarn.

zoe kravitz
Zoe Kravitz i vitt på röda mattan.

Zoë påpekar hur glad hon är över att ha passerat 30-stecket. När hon var i 20-årsåldern hade hon många fler ”jag borde”, till exempel skaffa barn. Idag försöker hon istället ha perspektiv på tillvaron och framtiden. Hon får ständigt påminna sig själv om att det inte finns någon mållinje i livet.

– Den där idéen om att du är 30. Du är vuxen. Nu borde du skaffa barn och sluta leka runt, för det gör bara barn – för en liten stund gick jag på den.

– Jag känner ingen press på att skaffa barn vid en viss tidpunkt, om jag ens någonsin ska ha några, säger hon.

Källa: Amerikanska ELLE

Foto: TT

Se också: Svenska kändisar som valt att inte skaffa barnBrand logo
Se också: Svenska kändisar som valt att inte skaffa barn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons