Zendaya har kapat av sig håret – rockar otrolig bob

05 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Spana in Zendayas nya frisyr här.
Okej, nu vill alla klippa bob!
Spana in Zendayas nya kortare frisyr här.
Annons
Zendaya Coleman och Tom Hollands kärlekshistoria
Zendaya Coleman och Tom Hollands kärlekshistoria

Nu har Zendaya Coleman, 25, kapat av sig längderna och skaffat sig en läcker bob. Det är under arbetet med kommande filmen The Challengers, i vilken hon skådespelar, som hon fastnade på bild i Boston, USA. Strax innan klippet gick Zendayas längder i röda toner, men nu är håret ljusbrunt.

Därför kapade Zendaya längderna

Eftersom inspelningen till den nya filmen började just i veckan antar man att den nya frisyren är skapad för hennes karaktär i tennisfilmen The Challengers. Zendaya visar upp sin nya frisyr i samma veva som det vankades Met-gala, under vilken världens kändaste människor dyker upp i läckra modekreationer. Zendaya är ett givet namn på gästlistan men i år dök hon inte upp. Redan förra månaden förklarade Zendaya att det hade med arbetet av kommande filmen att göra.

Annons

– Jag kommer göra mina fans besvikna här nu, men jag kommer arbeta. Er tjej måste jobba och göra lite film. Men jag önskar er alla det bästa. Och en dag kommer jag tillbaka... Yeah, och jag kommer ju leverera på andra sätt, sa hon angående sin frånvaro på Met-galan till magasinet Extra, enligt amerikanska ELLE.

Spana in Zendayas nya frisyr här!

25-åriga Zendaya är just nu en av Hollywoods mest lysande stjärna, utöver succén med de nya Spindelmannen-filmerna så medverkar hon i den ena heta Hollywood-produktionen efter den andra. Och när hon och arbetskollegan Tom Holland, 25, bekräftade att de var ett kärlekspar gick fansen bananas p.g.a. gulligt och drömmigt.

Zendaya ute på tur i Boston, USA, under måndagen i samband med inspelningen till nya filmen.

Zendaya inledde sin karriär som barnskådis i serien Shake It Up på Disney channel. Därefter har hon synts i storfilmer som The Greatest Showman och Spider-Man-triologin. Och 2019 intog hon rollen som Rue Bennett i den hyllade serien Euphoria – och i samband med det kom hennes stora genombrott.

Annons

Förutom att agera framför kameran samarbetar hon med flera stora varumärken inom både mode och skönhet. Däribland Lancôme och Bulgari.

Zendaya i sina längre längder under Valentinos show i Paris, Frankrike, i mars månad i år.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar