Zendaya överraskade fans på Coachella – första framträdandet på sju år

24 apr, 2023 
AvPenellope Ness
Zendaya överraskade fans på Coachella 2023
Under andra festivalhelgen av Coachella 2023 överraskade Zendaya fansen genom att kliva upp på scen tillsammans med artisten Labrinth – något hon inte gjort på sju år! Här är allt vi vet om uppträdandet!
Annons
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

Besökare på Coachella fick en rejäl överraskning när de fick se Zendaya uppträda tillsammans med artisten Labrinth under festivalens andra helg. Skådespelaren dök upp kort efter att konserten börjat och tillsammans framförde de låtarna I'm tired och All of us. Båda låtar ingår i den populära tv-serien Euphorias soundtrack, där Zendaya spelar huvudrollen.

Zendaya hade på sig en Y2k-inspirerad look

Euphoria-stjärnan uppträdde iklädd en Y2K-inspirerad outfit. Hon bar en rosa topp med korsettdetaljer, en matchande minikjol och ett par svarta, knähöga stövlar av Christian Louboutin. Väl på scenen levererade hon både otrolig sång och entusiastiskt dans.

Annons

Låtar från tv-serien Euphoria

Zendaya i Euphoria
Zendaya spelar karaktären Rue i Euphoria.Image supplied by Capital Pictures

Båda låtarna som duon uppträdde med är skrivna av Zendaya och Labrinth. I'm tired är med i ett avsnitt av HBO-serien Euphorias andra säsong och 2022 fick den en Emmy-nominering i kategorin Bästa originalmusik till en tv-serie. Låten All of us, som är med i säsong 1 av Euphoria, vann en Emmy 2020.

Visade sin tacksamhet på Instagram

Stjärnan tog senare till Instagram och postade flera inlägg:

"Jag kan inte tacka er nog för en så magisk kväll," skrev hon i en Instagram-story och fortsatte med att tacka Labrinth för inbjudan. "Tack till min bror Labrinth för att du gav mig en så vacker och trygg plats på scenen. Och till kvällens publik... wow... ni har fyllt mitt hjärta och jag kan inte tacka er nog för all kärlek ni visat mig ikväll, ni fick all nervositet att försvinna, jag är så tacksam".

Annons
Zendaya instagram-story
Stjärnan postade flera bilder och videor från framträdandet, samt en text tillägnad sina fans.

I ytterligare Instagram-stories postade hon bilder och videor från kvällens framträdande.

Zendaya och Labrinth
Zendaya och Labrinth som omfamnar varandra efter framträdandet.

Även på Twitter valde hon att skriva om sina upplevelser, samt tacka för allt stöd.

Annons

"Jag tog avstånd från musiken för ett tag sedan, av flera anledningar, men jag älskar det fortfarande, så den vänlighet och det stöd jag har fått de senaste dagarna bara för ett litet litet tådopp tillbaka betyder det absoluta värld till mig..tack<3."

Källa: Variety
Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar