Zara Larssons lista: Här är mina bästa tv-serier

Zara Larsson intervju ELLE

Foto: Frida Marklund
Popstjärna, nattuggla och expert på tv-serier. ELLE har träffat Zara Larsson. Självklart passade vi på att fråga om hennes topp tre tv-serier.
06 maj, 2021
2:04

Efter reklamen: Zara Larsson avslöjar sina hemligheter: ”Jag snoozar alltid”

(2:04)

Slå på ljud

Att Zara Larsson är en världskänd popstjärna är ingen nyhet. Hennes första album So Good är det mest streamade debutalbumet av en kvinnlig artist globalt. Hon har gästat alla från Jimmy Fallon till Ellen DeGeneres och har nyligen släppt sitt andra album, Poster girl.

Vad som förmodligen inte är lika känt är att hon älskar tv-serier och är en riktig expert när det kommer till att plöja säsonger. När ELLE träffade henne för den stora omslagsintervjun konstaterade hon att tv:n är en av de viktigaste inslagen i hennes hem i Stockholm.

– Ja, det är ju där man samlas. Vi är professionella serietittare i min lägenhet. Det blir en säsong om dagen, säger hon i intervjun.

Zara avslöjade också att hon till och med kollar på tv-serier i duschen och att det är på den nivån att hon lyckats vattenskada sin telefon.

– Haha, jag ställer upp min mobil i det lilla facket där schampot står. Det kommer ju vattendroppar på den och jag tänkte att det nog är lugnt. Sen ba nej… fan…

Självklart passade ELLE på att ta reda på vilka tre tv-serier självaste experten skulle rangordna som sina toppserier just nu. Här är svaret!

Här är Zara Larssons tre bästa tv-serier:

1. Ozark

Ozark på Netflix
Foto: Netflix

Ozark är Netflixserien där huvudpersonen är den ekonomiska rådgivaren Marty. Han lämnar Chicago för Missouri där han måste tvätta 500 miljoner dollar under fem år på uppdrag av en knarkkung. Mitt i allt detta är han familjefar och det uppstår, inte så förvånande, en rad minst sagt problematiska händelser på vägen.

Zaras kommentar: ”Den är faktiskt sinnessjuk”.

2. Euphoria

Euphoria på HBO
Foto. HBO

Euphoria är succéserien från HBO med Zendaya i huvudrollen. Hon gör rollen som Rue, en ung tjej med missbruksproblematik som försöker hitta sig själv. Vi möter även Jules, Rues vän och kärlek som spelas av Hunter Schafer. Serien utforskar ämnen som sexualitet och krångliga vänskapsbad och handlar i grunden mycket om att försöka hitta sig själv som ung vuxen.

Zaras kommentar: ”Den är så vacker, som en musikvideo. Den är teenage fast edgy. Och rå”.

3. Lupin

Lupin på Netflix
Foto: Netflix

Lupin är en fransk Netflixserie uppdelad i flera kapitel som släpps ett i taget. Serien är baserad på gentlemannatjuven Arséne Lupins äventyr. Huvudpersonen är den snälla superskurken Assande Diop vars mål är att hämnas å sin pappas vägnar. Han är såklart en mästare på utklädnad och på att planera kupper på museum.

Zaras kommentar: ”Diggade den för att den var mysig men spännande och inte så mycket ångest”.

Läs mer:

Zara Larsson visar upp sin lägenhet i Stockholm

10 tv-serier vi ser fram emot våren 2021

10 tv-serier från 2020 du måste ha sett