Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Zara Larsson vinner Best Nordic Act på MTV EMAs 2020

08 nov, 2020 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Vinnaren i kategorin Best Nordic Act på årets MTV Europe Music Awards har presenterats och det är ingen mindre än svenska Zara Larsson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 saker du vill veta om Zara LarssonBrand logo
10 saker du vill veta om Zara Larsson

MTV Europe Music Awards 2020 är en digital version av klassiska galan som vanligtvis fyller arenor och bjussar på saftiga röda mattor. I år får vi nöja oss med en matig webbgala – och det är inte heller fy skam.

Under kvällen presenteras vinnare i en rad kategorier och redan under uppsnacket stod det klart att svenska superstjärnan Zara Larsson kammar hem ett pris.

Tackar sina designers

På sitt Instagramkonto har Zara Larsson postat en bildserie där hon poserar på den i år mer sparsmakade versionen av en röd matta. Hon skriver:

”MTV EMA röda mattan-looken. Tack för att ni utsett mig till Best Nordic Act! Och tack till Versace för att ni gjort mig den sexigaste, vackraste klänningen och Bulgari för att ni blingat mig som f*n”

Kända vänner som Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Kakan Hermansson och Omar Rudberg var snabba med att gratulera.

Jobbar på ny musik

Under pandemin har Zara Larsson tillbringat tid med sina nära och kära, och även med sin nya kärlek som hon nyligen avslöjade nya detaljer om:

Annons

– Jag träffar någon, vi är väldigt lyckliga. Vi har känt varandra i många år. Vår relation är jättechill och privat, vilket är skönt för min förra relation var väldigt offentlig. Ju äldre jag blivit har jag insett att mitt liv inte behöver vara spännande för andra människor, sa hon i en intervju med Daily Mail..

Zara Larsson har också jobbat på ny musik och ett nytt album är på gång.

Foto: TT

LÄS MER:

Kändisarnas allra första Instagraminlägg

Eric Saades första ord om Hanna Schönberg – efter frågorna

Zara Larsson avslöjar detaljer om nya kärleksrelationen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons