Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Eric Saades första ord om Hanna Schönberg

19 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Eric Saades första ord om Hanna Schönberg – efter frågorna
Nicole Falciani har hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Eric Saade, något hon visat upp i sina sociala medier. Nu gör även Eric Saade ett kärleksfullt drag på sina sociala medier tillsammans med svenska influencern Hanna Schönberg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

Eric Saade och Nicole Falciani gick skilda vägar i maj, samma månad som de först planerat att gifta sig. Men det blev inget bröllop, trots att allt var planerat och klart. Till mångas stora förvåning förklarade istället Nicole Falciani i ett känslosamt inlägg på Instagram att relationen fått ett slut.

I intervjuer därefter har både Nicole och Eric förklarat att beslutet att lämna relationen helt och hållet var Erics, något som tog hårt på Nicole. Hon har varit den som pratat mest om uppbrottet och om sorgen – och också om att hon idag är lycklig igen, efter de tunga månaderna.

Nicole Falciani om nya pojkvännen

Nicole Falciani har hittat kärleken på nytt, något hon pratat om på både blogg och Youtube. Planen var inte att bli kär igen så tätt inpå uppbrottet från Eric, men känslor går som bekant inte riktigt att styra över.

”Ingenting varar för evigt, inte ens ett brustet hjärta. Det finaste av allt den här sommaren, är förmodligen att jag blivit kär. Riktigt golvad. Det var det absolut sista jag tänkte skulle hända. Jag dejtade för att det var kul. För att komma ut och för att känna mig uppskattad, snygg, härlig. Jag dejtade inte för att hitta någon ny eller för att bli kär. Men sen kom han och gjorde mig sinnessjukt kär”, skrev Nicole Falciani i ett inlägg på bloggen i början av september.

Annons

Eric Saades fina drag med Hanna Schönberg

Sedan i somras har Eric Saade kopplats ihop med den svenska influencern Hanna Schönberg, och på sociala medier har vi i månader kunnat se dem befinna sig på samma resor och tillställningar – utan att visa upp varandra. De lämnar även ofta små kärleksfulla hälsningar i varandras kommentarsfält på Instagram. Det är många som undrat vad Eric och Hanna har för relation till varandra, och först förra veckan delade Hanna med sig av en gullig bild på henne och Eric ihop, där han pussar henne på pannan.

Eric Saade pussar Hanna Schönberg på pannan.
Eric Saade pussar Hanna Schönberg på pannan.

Och nu har även Eric Saade gjort ett mer synligt och gulligt drag med Hanna. På sin Instagram story delade han en video av Hanna, där de sitter och äter middag ihop och han kallar henne för ”babe”.

Men mer än så har Hanna och Eric inte uttalat sig om vad för relation de har till varandra.

Foto: TT

LÄS MER:

Gravida Kenza avslöjar könet på andra barnet

Lykke Li talar ut om familjesorgen efter sonen Dions födsel

Zara Larsson avslöjar detaljer om nya kärleksrelationen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons