Willow Smith öppnar upp om sin pappas agerande på Oscarsgalan

willow smith

Nästan ett halvår efter att Will Smith slog Chris Rock på Oscarsgalan i mars, talar hans dotter Willow Smith ut om varför händelsen inte skakade henne på det sätt som man kan förvänta sig.
10 augusti, 2022
VIDEO: Se 3 saker du kanske inte visste om Willow Smith
0:58

Efter reklamen: VIDEO: Se 3 saker du kanske inte visste om Willow Smith

(0:58)

Slå på ljud

Det var under senaste Oscarsgalan då komikern Chris Rock drog ett skämt om Will Smiths fru Jada Pinkett Smith. Will Smith tog inte skämtet särskilt väl och gick upp på scenen och gav Rock en smäll i ansiktet.

– Håll min frus namn borta från din jävla mun, skrek han sedan två gånger från sin plats.

Nu ett halvår senare talar hans dotter Willow Smith ut om varför händelsen inte skakade henne på det sätt som man kan förvänta sig.

”Jag ber om ursäkt”

Efter incidenten bad Will Smith om ursäkt för sitt uppförande och sa upp sitt medlemsskap från Oscarsakademin. Skådespelaren förbjöds också från att närvara vid prisutdelningen i 10 år.

– Jag skulle vilja be dig offentligt om ursäkt, Chris. Jag var fel ute. Jag skäms och mina handlingar var inte indikativa för den man jag vill vara. Det finns ingen plats för våld i en värld av kärlek och vänlighet, sa Will Smith.

Willow Smith – artist, skådespelare, performancekonstnär och musa

Willow Smith om Will Smiths agerande

Det var i en intervju med Billboard som dottern Willow Smith öppnade upp om händelsen. Sångerskan berättar hur viktigt det är att komma ihåg att hennes pappa är människa och att han gjorde ett misstag. Men att hon vet att det är svårare för allmänheten att se hennes berömda familj genom en liknande lins som hon gör.

– Jag ser hela min familj som mänsklig och jag älskar och accepterar dem för all deras mänsklighet, säger hon och fortsätter:

– På grund av den position min familj befinner sig i, accepteras ibland inte vår mänsklighet, och vi förväntas agera på ett sätt som inte främjar ett hälsosamt mänskligt liv och som inte bidrar till att vara ärliga.

Willow har också tagit till twitter och uttryckt sig om händelsen. Efter att Will Smith avgick från akademin delade sångaren två kryptiska tweets där hon skrev "Meningen med livet finns i utmaning" och "Livet är en serie av reaktioner."

Källa: Billboard Foto: TT

SE OCKSÅ: Här är Will Smith och Jada Pinkett Smiths kärlekshistoria
1:06

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Här är Will Smith och Jada Pinkett Smiths kärlekshistoria

(1:06)

Slå på ljud