Virgin River – allt vi vet om säsong 3

Virgin river säsong 3 – allt vi vet

Längtar du också efter en säsong 3 av Virgin River? Då har vi riktigt bra nyheter! Netflix har gett succéserien grönt ljus för ytterligare en säsong. Här är allt vi vet!
22 februari, 2021

Virgin River, som går att streama på Netflix, låg länge på topp 10-listan på streamingplattformen. Men den senaste säsongen slutade med flera cliffhangers – nu undrar alla när säsong 3 kommer!

Blir det en säsong 3?

Kärleksdramat Virgin River har blivit en av Netflix absolut mest sedda serier. Och i slutet av 2020 gick streamingjätten ut med att serien får en efterlängtad tredje säsong. Netflix har ännu inte bekräftat exakt när den tredje säsongen kommer ha premiär men flera amerikanska nyhetssidor har rapporterat om att produktionen av en tredje säsong redan är igång. Fans av serien kan pusta ut – framtiden ser ljus ut för Virgin River.

Det handlar Virgin River om

I första säsongen av kärleksdramat såg vi Mel Monroe, spelad av Alexandra Breckenridge, försöka fly från sitt tidigare liv i LA genom att flytta till småstaden som delar seriens namn. Men det visade sig svårare än hon trott att lämna det gamla livet bakom sig – och även om Virgin River är en liten stad finns det plats för mycket drama.

Serien är baserad på en romanserie av författaren Robyn Carr som har skrivit hela 21 böcker om staden och dess invånare. Det finns alltså mer än tillräckligt med material för framtida säsonger.

Vad kommer säsong 3 handla om?

Den andra säsongen slutade minst sagt dramatiskt och en tredje säsong av Virgin River har en hel del frågor att svara på – nästan varje karaktär fick sin helt egna cliffhanger. Frågor som säsong tre måste svara på är bland annat – Spoiler Alert – om Mel och Jacks relation kommer att hålla, vad det egentligen var doktor Mullins skulle berätta för Hope innan de blev avbrutna – men absolut viktigast: Vem sköt Jack och kommer han att överleva?

När kommer säsong 3 av Virgin River ha premiär?

Netflix har ännu inte gått ut med ett premiärdatum. Men de två första säsongerna hade premiär i november respektive december – det får oss att tro att vi i alla fall måste vänta till slutet av 2021 innan vi får en säsong 3. Men den som väntar på något gott…

Foto: TT

LÄS MER:

Streamingtips: 10 tv-serier vi ser fram emot våren 2021

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: