Victoria Beckhams mode-diss till maken David på Instagram

Victoria och David Beckham

TT
Victoria Beckham har nu valt att skämta till det lite kring hennes make David Beckhams klädval. Hon tyckte att hans val av skor inför den brittiska högtiden var oerhört likt seriefiguren Gaston.
”Ser ut som Gaston i Skönheten och odjuret”, skrev hon på sin Instagram.
10 november, 2020
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria
1:39

Efter reklamen: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

(1:39)

Slå på ljud

Mode-ikonen Victoria Beckham, 46, och den legendariska fotbollsspelaren David Beckham, 45, har varit ett par så pass länge att de kan skämta med varandra om det mesta. Inför den brittiska minnesdagen klädde de upp sig på ett traditionsenligt sätt men Victoria som kan ett och annat om mode har nu väldigt roligt åt sin makes val av skor.

Victoria och David har varit gifta i 21 år och under den tiden har det hänt mycket för paret. De bor växelvis mellan USA och England, men den senaste tiden i karantän har de spenderat på den stora herrgården i Cotswolds, utanför Oxford.

Tillsammans har de barnen Brooklyn, 21, Romeo, 18, Cruz, 15, och Harper, 9, och de har blivit en av världens mest populära familjer att följa. Så populära att de till och med får sin egen reality-serie som kommer sändas på Netflix under 2022.

Davids klädval under den brittiska högtiden

Remembrance Day är en högtid för alla medlemsstater i Commonwealth. Man firar att det var då som första världskriget tog slut. Den högtidliga dagen infaller alltid klockan 11 den 11e november, som är årets 11e månad. Remembrance Sunday firar samma sak och infaller varje år den andra söndagen i november. Det var inför den söndagen som Victoria och David valde att klä upp sig för att fira den historiska dagen.

Att David och Victoria har ett sunt och härligt äktenskap är ingen hemlighet. David har tidigare berättat för tidningen Hello! om hur man får ett förhållande att hålla under så lång tid.

– Vi har dejt-kväll varje onsdag, sa han då.

När paret Beckham klädde upp sig inför den traditionsenliga minnesdagen hade de givetvis på sig de klassiska broscherna som föreställer vallmoblommor (poppy-flowers). Dessa vallmoblommor bär man för att det var dem som växte på fälten när första världskriget tog slut.

Victorias skämtsamma bild om David

Det var när David matchade sin outfit med ett par oerhört stora bruna läder-stövlar, som Victoria såg sin chans att skoja till det hela. Hon tyckte att det var så pass skojigt att hon kände att hon behövde dela med sig av hans klädval.

Hon la nämligen upp en bild på sin Instagram-story där hon klippt ut David och klippt in en bild på seriefiguren Gaston från Skönheten och odjuret. Hon menade att likheterna var så otroligt påtagliga.

”Gaston vill ha sina skor tillbaka David”, skrev hon då till bilden.

David verkade inte helt road av skämtet och valde att försvara sig genom att förklara att skorna var ett sista-minuten-val.

”Så min fru bestämde sig för att lägga upp bilden innan hon frågat mig och utan att ens klippa bort mina sista-minuten-val av skor”, skrev David kort efter Victoria lagt upp bilden.

Foto: TT

LÄS MER:

Victoria Beckham syr outfit till dottern Harper

Victoria och David Beckhams stilresa genom åren

Victoria Beckham designar Nicola Peltz bröllopsklänning