Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Vänner försvinner från Netflix – sista chansen att se tv-serien

16 dec, 2020 
AvElin Jonsson
Sista chansen att se serien Vänner på Netflix nu i december – sista dagen!
Efter att serien streamats av hundratusentals på Netflix under flera års tid, väljer tjänsten nu att plocka bort succéserien Vänner från sitt sortiment – fansen misströstar, och här är sista dagen du kan se serien!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 av serien Friends konstigaste promotionbilderBrand logo
10 av serien Friends konstigaste promotionbilder

Nu är det dags för alla Rachel Green, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani, Ross Geller och Phoebe Buffay-fans att bunkra upp med chirre och dirre. För nu plockar Netflix ner den hyllade serien Vänner från sajten! Så vill du ha en sista glutt på serien gäller det nu att göra dig redo för en rejäl sträckkollning.

”Det är aldrig lätt att säga farväl till gamla vänner. Men den 31 december lämnar Vänner Netflix i Sverige, Danmark, Norge, Finnland och Island. Jag vet vad jag ska göra under kommande 16 dagar”, uppdaterade Netflix på Instagram den 15 december.

Så sista chansen att titta på Vänner på Netflix är den 31 december, som om man inte hade fullt upp redan nu med allt julstök..!

Fansen missnöjda – bara 15 dagar på sig

När Netflix droppade nyheten på sociala medier, ramlade det in kommentarer från missnöjda Vänner-fans. Så skaran som älskar serien är absolut inte få.

nya specialavsnittet ska (snart!) spelas in

Men ja ni som misströstar kan ju ändå landa i att det snart kommer ett sprillans nytt specialavsnitt av serien, när pandemins svallvågor lugnat ner sig något.

Annons

Snacket om ett specialavsnitt där vännerna skulle återförenas började redan för ett år sedan. Och i början av året bekräftades det äntligen att skådespelarna skulle träffas för att spela in ett specialavsnitt.

– Jag antar att vi kan kalla avsnittet ”Det där alla återförenas”. Vi kommer att nämligen att återse David (Schwimmer), Jennifer (Aniston), Courteney (Cox), Matt (LeBlanc), Lisa (Kudrow) och Matthew (Perry) i en HBO-special tillsammans med hela Vänner-katalogen, sa Kevin Reilly, innehållschef för HBO Max, i ett pressmeddelande.

Inspelningen av nya Vänner-avsnittet på corona-paus

Men så kom corona. Hela världen sattes på paus och så gjorde även inspelningarna av specialavsnittet av Vänner.

– Sanningen är att vi kommer göra det när vi alla känner att det känns tryggt att göra det. Det kommer inte på frågan att vi inte skulle göra detta, och det kommer att hända, men frågan är bara när det blir säkrast att spela in det, förklarar David Schwimmer i en intervju med Entertainment Weekly.

Så visst kan man anta att Netflix släcker ner serien, eftersom konkurrenten HBO nu förbereder sig för specialavsnittet!

Ta en nostalgitripp redan nu – spana in Vännernas tolv bästa avsnitt här!

Foto: TT/Warner Bros/NBC

LÄS MER:

Matthew Perry avslöjar: Då börjar vi spela in Vänners återförening

Vad hände egentligen med återföreningen av Vänner?

Trillingarna som Phoebe födde i Vänner har vuxit upp – bilden visar syskonen idag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons