Vänner försvinner från Netflix – sista chansen att se tv-serien

Sista chansen att se serien Vänner på Netflix nu i december – sista dagen!

Efter att serien streamats av hundratusentals på Netflix under flera års tid, väljer tjänsten nu att plocka bort succéserien Vänner från sitt sortiment – fansen misströstar, och här är sista dagen du kan se serien!
16 december, 2020

Nu är det dags för alla Rachel Green, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani, Ross Geller och Phoebe Buffay-fans att bunkra upp med chirre och dirre. För nu plockar Netflix ner den hyllade serien Vänner från sajten! Så vill du ha en sista glutt på serien gäller det nu att göra dig redo för en rejäl sträckkollning.

”Det är aldrig lätt att säga farväl till gamla vänner. Men den 31 december lämnar Vänner Netflix i Sverige, Danmark, Norge, Finnland och Island. Jag vet vad jag ska göra under kommande 16 dagar”, uppdaterade Netflix på Instagram den 15 december.

Så sista chansen att titta på Vänner på Netflix är den 31 december, som om man inte hade fullt upp redan nu med allt julstök..!

Fansen missnöjda – bara 15 dagar på sig

När Netflix droppade nyheten på sociala medier, ramlade det in kommentarer från missnöjda Vänner-fans. Så skaran som älskar serien är absolut inte få.

nya specialavsnittet ska (snart!) spelas in

Men ja ni som misströstar kan ju ändå landa i att det snart kommer ett sprillans nytt specialavsnitt av serien, när pandemins svallvågor lugnat ner sig något.

Snacket om ett specialavsnitt där vännerna skulle återförenas började redan för ett år sedan. Och i början av året bekräftades det äntligen att skådespelarna skulle träffas för att spela in ett specialavsnitt.

– Jag antar att vi kan kalla avsnittet ”Det där alla återförenas”. Vi kommer att nämligen att återse David (Schwimmer), Jennifer (Aniston), Courteney (Cox), Matt (LeBlanc), Lisa (Kudrow) och Matthew (Perry) i en HBO-special tillsammans med hela Vänner-katalogen, sa Kevin Reilly, innehållschef för HBO Max, i ett pressmeddelande.

Inspelningen av nya Vänner-avsnittet på corona-paus

Men så kom corona. Hela världen sattes på paus och så gjorde även inspelningarna av specialavsnittet av Vänner.

– Sanningen är att vi kommer göra det när vi alla känner att det känns tryggt att göra det. Det kommer inte på frågan att vi inte skulle göra detta, och det kommer att hända, men frågan är bara när det blir säkrast att spela in det, förklarar David Schwimmer i en intervju med Entertainment Weekly.

Så visst kan man anta att Netflix släcker ner serien, eftersom konkurrenten HBO nu förbereder sig för specialavsnittet!

Ta en nostalgitripp redan nu – spana in Vännernas tolv bästa avsnitt här!

Foto: TT/Warner Bros/NBC

LÄS MER:

Matthew Perry avslöjar: Då börjar vi spela in Vänners återförening

Vad hände egentligen med återföreningen av Vänner?

Trillingarna som Phoebe födde i Vänner har vuxit upp – bilden visar syskonen idag