Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Vad hände med specialavsnittet av Vänner? Här är svaret

09 nov, 2020 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
skådespelarna från Vänner i vita tröjor och blå jeans
I snart ett år har vi väntat på en återförening med skådisarna från tv-serien Vänner. Corona har gjort att inspelningarna har skjutits upp gång på gång. Men blir det ens av? Vi har såklart tagit reda på svaret.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 ögonblick vi aldrig glömmer från VännerBrand logo
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

Vi har väntat och väntat och väntat... Redan för ett år sedan kom de första ryktena gällande en återförening av tv-serien Vänner. Och så i början av året bekräftades det äntligen att skådespelarna skulle träffas för att spela in ett specialavsnitt.

– Jag antar att vi kan kalla avsnittet ”Den där alla återförenas”. Vi kommer att nämligen att återse David (Schwimmer), Jennifer (Aniston), Courteney (Cox), Matt (LeBlanc), Lisa (Kudrow) och Matthew (Perry) i en HBO-special tillsammans med hela Vänner-katalogen, sa Kevin Reilly, innehållschef för HBO Max, i ett pressmeddelande.

Corona satte stopp för inspelningarna av Vänner


Men så kom corona. Hela världen sattes på paus och så gjorde även inspelningarna av specialavsnittet av Vänner. Då många fans blev oroliga över att återföreningen inte skulle bli av alls var HBO Max till slut tvungna att skicka ut ett pressmeddelande för att lugna alla.

”Både cast och produktion ser väldigt mycket fram emot att göra det här fortfarande”, skrev de i våras.

Annons

Enligt källor till tidningen The Sun ska Jennifer Aniston även ha försäkrat de andra skådespelarna om att hon kommer att vara med vid inspelningarna av återföreningen. Detta gjorde hon på grund av att de andra blivit oroliga att hon, som är mest upptagen, skulle backa ur projektet.

Blir det en återförening av tv-serien Vänner?

Nu börjar dock många än en gång undra om återföreningen verkligen blir av. Enligt tidigare källor skulle inspelningarna ha skett i augusti, men något från den har vi inte sett skymten av.

Som tur är kan David Schwimmer (Ross) lugna oss alla. I en intervju med Entertainment Weekly berättar han att det aldrig blev något av inspelningarna i augusti, men att det inte finns några som helst planer på att ge upp trots pandemin.

– Sanningen är att vi kommer göra det när vi alla känner att det känns tryggt att göra det. Det kommer inte på frågan att vi inte skulle göra detta, och det kommer att hända, men frågan är bara när det blir säkrast att spela in det, säger han i en intervju med sajten.

Annons

Något som försvårar säkerheten ytterligare är att det hela ska spelas in i Kalifornien, en av de delstater i USA som drabbats hårdast av coronaviruset. Drömmen om en återförening av Vänner-skådisarna 2020 ser därmed ut att ha gått i kras, men de bra nyheterna är att det i alla fall inte är helt inställt. Nu ser vi fram emot 2021 ännu mer!

Foto: Warner Bros, TT

LÄS MER:

Så mycket är skådespelarna från Vänner goda för i dag

12 oväntade kändisar som har varit med i Vänner

Bildspecial: Så ser Vänner-skådisarna ut i dag

Annons