Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Urgulliga bilden på Gigi Hadid och dottern Khai

03 maj, 2022 
AvSaga Pettersson
Urgulliga bilden på Gigi Hadid och dottern Khai
I september blir Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter Khai två år, och på en ny bild av mamma och dotter kan vi se hur dottern har vuxit!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så såg stjärnorna ut innan deras genombrottBrand logo
Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott

I september 2020 blev Gigi Hadid och Zayn Malik föräldrar åt dottern Khai. De båda då nyblivna föräldrarna delade kärleksfulla inlägg om dotterns ankomst till världen, men har efter hennes födsel varit måna om hennes integritet.

Att ha två världskända föräldrar gör lätt att man får en hel del blickar på sig, därför bestämde Gigi och Zayn att dottern skulle hållas undan rampljuset – tills hon är stor nog att bestämma själv hur hon vill göra i framtiden.

Nya bilden på Gigi Hadid och Khai i barnvagnen

Varken Gigi Hadid eller Zayn Malik har delat bilder på den lillas ansikte, det enda vi fått se av henne är någon enstaka bild där hon är suddig. Supermodellen har tidigare i ett öppet brev vädjat om dotterns integritet och bett paparazzi-fotografer att inte dela bilder på deras dotter.

Annons

”Ni vet att vi aldrig har lagt ut någon bild på vår dotter i sociala medier. Vår önskan är att hon själv ska få bestämma när hon är tillräckligt gammal om hon vill synas offentligt eller inte”, skrev Gigi Hadid då.

Gigi Hadid ute på stan med dotter Khai i barnvagnen.
Gigi Hadid ute på stan med dotter Khai i barnvagnen.

Men nu har en ny bild på mor och dotter dykt upp. Inte heller nu får vi se dotterns ansikte, det har Gigi dolt bakom ett par solbrillor. Men vi får se hennes lilla gulliga frisyr – och vi får också se hur hon växt och blivit en liten tjej!

Gigi Hadid om kärleken för dottern

För ganska exakt ett år sedan uttryckt Gigi Hadid sin kärlek för Khai i ett inlägg på Instagram.

”Ryktena är sanna: min bästa vän, mitt syfte min musa, min största stolthet och lycka! Jag känner mig så tacksam och inspirerad av att få vara din mamma, min Khai. En gammal själ full av sol, du lyser upp allas dagar! Tack, tack, tack!”.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons