Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Så är Gigi Hadids och Zayn Maliks relation – månader efter uppbrottet

28 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Gigi Hadid och Zayn Malik.
Det har gått tre månader sedan Gigi Hadid och Zayn Malik gjorde slut efter att One direction-artisten hamnat i bråk med modellens mamma.
Nu verkar det som att stämningen mellan dem har förbättrats något.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I slutet av förra året briserade nyheten om att modellen Gigi Hadid lämnat sin sambo Zayn Malik. Det skedde efter ett bråk som One direction-stjärnan haft med sin flickväns mamma, Yolanda Hadid.

TV: Gigi Hadids stilresa genom årenBrand logo
TV: Gigi Hadids stilresa genom åren

Först hette det att Zayn Malik slagit sin svärmor, något som han snabbt dementerade.

– Jag förnekar bestämt att jag skulle ha slagit Yolanda Hadid och för min dotters skull kommer jag inte att ge några ytterligare kommentarer. Jag hoppas att Yolanda kommer att ompröva sina falska anklagelser och gå mot att lösa dessa familjeproblem privat, säger han till TMZ.

Dömdes för knuffen

Artisten fick dömdes dock villkorligt för att ha knuffat in Yolanda Hadid i en byrå efter att hon kommit och hälsat på medan Gigi var bortrest. Det ska ha orsakat henne “psykisk ångest och fysisk smärta”, som det står i domstolspappren.

Annons

Zayn Malik ska också ha agerat våldsamt mot hennes säkerhetsvakt. Förutom den villkorliga domen är han tvungen att genomgå en anger management-kurs för att få ordning på sina aggressioner.

Gigi och Zayn kommer “helt okej överens”

Stämningen mellan det forna paret har kanske inte helt oväntat varit frostig efter händelsen, men nu skriver Us today att relationen blivit bättre och att de nu är vänskapliga.

– Gigi och Zayn kommer helt okej överens, säger källan till Us today, och berättar att de försöker hålla det hela bortom rampljuset för att skydda sin dotter Khai.

– Det har varit i varandras liv på ett eller annat sätt de senaste veckorna, tillägger uppgiftslämnaren.

Det var i september 2020 som paret fick sin dotter Khai.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev Gigi Hadid på Instagram då.

Den nyblivna pappan lade också han upp ett inlägg.

”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på mina känslor just nu är omöjligt. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam över att känna henne, stolt över att få kalla henne min och tacksam för livet vi kommer att ha tillsammans”, skrev Zayn Malik.

Foto: TT

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Gigi HadidBrand logo
Se också: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons