Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Uppgifter: Selena Gomez dejtar NBA-spelaren Jimmy Butler

03 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Selena Gomez uppges dejta basketspelaren Jimmy Butler.
Efter det att man sett Selena Gomez strosa omkring på New Yorks gator tillsammans med Jimmy Butler (basketspelare i Miami Heat) ett flertal gånger, menar folk nu att de två dejtar. Vilket vore en sensation – eftersom Selena Gomez älskar singellivet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
9 saker du inte visste om Selena GomezBrand logo
9 saker du inte visste om Selena Gomez

För snart ett decennium sedan var artisten Selena Gomez och Justin Bieber ett superhett kändispar. Första gången de möttes var 2009, och två år senare blev de officiellt ett par. Förhållandet varade i 18 månader, och efter deras break up 2012 har det florerat många rykten om ex-parets påstådda återförening.

Att de officiellt varit ett par igen har aldrig bekräftats – och sommaren 2018 förlovade sig Justin Bieber med modellen Hailey Baldwin (nu Bieber). Selena Gomez har under tiden varit lycklig som solokvist, och väntat tills det känts rätt.

Gomez och NBA-spelaren Jimmy Butler strosar runt i New York

Nu verkar det som att hon har kärlekens vind i seglen, för nu har Selena Gomez enligt ryktet fallit för basketspelaren Jimmy Butler. Man har nämligen vid olika tillfällen sett de båda två tillsammans på New Yorks gator, under något romantiska former.

En person har avslöjat för sajten E! News att Selena Gomez och Jimmy Butler har setts ett par gånger redan, källan avslöjar även att Selena tycker att ”Jimmy är en toppenkille” och att hon håller ”dörren öppen” så att säga.

Annons

– Det är just nu väldigt avslappnat och hon är villig och se vart det här leder, men hon är ju inte redo att slå sig till ro med honom just nu, förklarar källan.

Gomez älskar att vara singel – men blir man kär så blir man kär

Nu är det ett tag sedan man kopplade samman Selena Gomez med en flamma, och hon har i flertalet intervjuer slagit fast att hon är en stolt och självständig kvinna som inte söker efter en partner.

– Hennes vänner vill hela tiden para ihop henne med potentiella partners, men hon älskar verkligen att vara singel, fortsätter källan.

Men nu kan det alltså vara som så att Selena Gomez gått och blivit hals över huvud förälskad i Jimmy Butler, vem vet! Kärleken är nyckfull, och eftersom varken Selena Gomez eller Jimmy Butler kommenterat dejting-ryktet får framtiden avgöra hur det blir med det.

Miami Heat-spelaren Jimmy Butler (i vitt till höger) och Selena har enligt uppgifter varit på ett par dejter den senaste tiden, och Selena ”tycker att han är en toppenkille”.

Foto: TT

LÄS MER:

Stora oron för Selena Gomez efter mystiska detaljen på kroppen

Selena Gomez: ”Jag vill inte att folk ska se mig som ledsen och sårad”

Hollywoodkändisar som pratat öppet om sin ångest

Annons