Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Uppgifter: Jennifer Lopez och Ben Affleck dejtar igen

11 maj, 2021 
AvElin Jonsson
jennifer lopez och ben affleck.
Ben Affleck blev singel i januari, och Jennifer Lopez blev singel i april. Och nu åker ex-paret Ben och J.Lo på semester tillsammans, 17 år efter uppbrottet och det planerade bröllopet. ”De tar vid där de slutade upp”, säger källorna till amerikanska magasin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Åtta saker du inte visste om Jennifer LopezBrand logo
Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez

När den brutna förlovningen med Alex Rodriguez ligger en månad bak i tiden, passar Jennifer Lopez på att koppla av tillsammans med en annan ex-fästman – nämligen Ben Affleck. Nu rapporterar flera amerikanska medier, bland annat E News och Daily Mail, att J.Lo och Ben Affleck varit på en veckas semester ihop i Montana i USA. Ex-paret ska till och med ha fastnat på bild under deras gemensamma tripp.

Uppgifter om romansen: De tar vid där de slutade

– De har haft kontakt till och från genom åren. Och Ben Affleck sträckte ut en hand för att se hur hon mådde, och var på middag tillsammans vid ett par tillfällen förra månaden. Det är så naturligt mellan dem och kemin är overklig. De plockar upp allt där de senast slutade, och nu njuter de bara av varandras sällskap, skvallrar en källa till E News. Varken J.Lo eller Ben har i skrivande stund kommenterat uppgifterna om att de dejtar igen.

Annons
Nya bilden på Jennifer Lopez och Ben Affleck
I bilen på G till privat-flygplanet mot Montana nu i veckan.

Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärleksresa

När det begav sig för ex-paret gick de under smeknamnet Bennifer, och där i början av 00-talet ett minst sagt välomskrivet par. Efter att Jennifer Lopez och Ben Affleck efter många om och men valde att ställa in det planerade bröllopet 2003, valde de att trots allt försöka lite till. Men 2004 fick Bennifers nog och gick skilda vägar efter två års intensivt umgänge. Och nu menar då flera uppgiftsnämnare att de valt att plocka upp romansen igen.

Annons

Ben Afflecks missbruk och spruckna äktenskap med Garner

Strax efter den brutna förlovningen med Jennifer Lopez, föll Ben Affleck för en annan Jennifer. Jennifer Garner. Ben Affleck och Jennifer Garner möttes 2004 och gifte sig året därpå, men skrev på skilsmässopappren 2018. Då hade de varit separerade ett par år. Och Ben Affleck förklarade i fjol att det var hans missbruk som låg till grund för uppbrottet från Jennifer Garner.

Ex-makarna Ben Affleck och Jennifer Garner.

– I början av vår relation drack jag relativt normala mängder alkohol, men sen började vi få lite problem och då drack jag mer, och mer. Och mitt alkoholproblem skapade såklart mer äktenskapliga problem, har han tidigare berättat i The New York Times.

Annons

Ben Afflecks hyllning till Jennifer Lopez

Ben Affleck blev lägligt nog singel nu i januari, efter ett års dejtande med skådespelaren Ana de Armas. Och Ben har bara gott att säga om sin ex-fästmö J.Lo som nyligen prydde omslaget på InStyle magazine.

– Jag blev helt hänförd över hur engagerad hon var dag in och dag ut, allvaret hon la ner i jobbet. Hon är och förblir den hårdast arbetande person jag har träffat i den här branschen. Hon har enorm talang men hon har jobbat otroligt hårt för sin framgång och jag är så glad att hon äntligen får den kredd hon förtjänar, säger Ben om exet när hon frontade InStyle magazine nu i april.

JENNIFER LOPEZ HAR PRECIS BLIVIT SINGEL

Jennifer Lopez och Alex ”A-Rod” Rodriguez förlovade sig på Bahamas i början av 2019. Och i mitten på april gick Jennifer Lopez och Alexander Rodriguez gemenast ut och berättade att de valt att avsluta sitt förhållande.

Alex Rodriguez och Jennifer Lopez på röda mattan.
Alex Rodriguez och Jennifer Lopez på röda mattan.

”Vi har insett att vi är bättre som vänner och ser fram emot att fortsätta vara det. Vi kommer att fortsätta att arbeta tillsammans och stötta varandra i våra gemensamma affärer och projekt”, skrev de i ett uttalande till Today.

Annons

J.Lo ser Ben Affleck som en trygghet

Källorna som uttalade sig om Jennifer Lopez och Ben Afflecks nyligen upplockade romans, säger att Jennifer Lopez känner sig otroligt trygg med ex-fästmannen och att hon ser honom ”som ett par perfekta jeans”.

Ben Affleck har barnen Violet, Seraphina och Samuel, tillsammans med ex-hustrun Jennifer Garner. Och Jennifer Lopez är stolt mamma till sina 13-åriga tvillingar Emme och Maximilian som hon har tillsammans med ex-maken Marc Anthony.

Trip down memory lane

NEW YORK Jennifer Lopez and Ben Affleck at "Maid in Manhattan" premier at the Ziegfeld Theatre in Manhattan on 8 December 2002.
Bennifer på röda mattan i New York en dag i december 2002.
Ben Affleck, Jennifer Lopez och Nicole Kidman i april 2002, samtidigt som J.Lo slog upp portarna till hennes restaurang Madres i Kalifornien.
Ben Affleck, Jennifer Lopez och Nicole Kidman i april 2002, samtidigt som J.Lo slog upp portarna till hennes restaurang Madres i Kalifornien.

Kära IRL – och kära på film

Ben Affleck och Jennifer Lopez
2003 i filmen Gigli – i vilken de båda skådespelade tillsammans.
Biopremiär för Daredevil i Los Angeles 2003 – året de skulle ha gift sig.

Glitter och gos under Oscargalan

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Gosnos under Vanity Fairs efterfest under Oscarsgalan 2003.
Ben Affleck, Jennifer Lopez
Paret kollade Los Angeles Lakers v.s San Antonio Spurs på tidiga 00-talet.

Foto: TT

Annons