Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Travis Barkers första ord efter akuta sjukhusvistelsen: ”Livshotande tillstånd”

03 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Travis och Kourtney
Nyligen åkte Travis Barker akut in till sjukhus med starka buksmärtor. Samma dag twittrades ”God save me” från Blink 182-stjärnans Twitter-konto. Nu skriver Travis Barker om den skrämmande händelsen på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
VIDEO: Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Tidigare i veckan spreds bilder på Travis Barker medan han fördes in på bår på sjukhuset West Hill i Los Angeles. Samtidigt skrev dottern Alabama Barker på Instagram att folk skulle be för hennes pappa som åkt akut till sjukhus. Nu berättar Travis Barker om händelsen på Instagram och hur hans hälsotillstånd är idag.

Travis Barkers sjukhusvistelse

Tisdag den 28 juli fördes Travis akut till sjukhus efter han drabbats av extrema buksmärtor. Samtidigt twittrades ”God save me” från Travis Twitter-konto vilket många kopplade ihop med händelsen.

Annons

Efter vistelsen på West Hill flyttades Travis sedan Cedars-Sinai Medical Center, vilket beskrivs som ett av USA:s bästa sjukhus. Enligt källor till E News ska Travis ha drabbats av en inflammerad bukspottskörtel som uppstått från en tidigare koloskopi.

Travis Barkers första ord om händelsen

Nu berättar Travis själv om den skrämmande händelsen i en story på Instagram.

”I måndags gjorde jag en endoskopi och mådde toppen efteråt, men efter middagen samma kväll drabbades jag av extrema smärtor och har varit på sjukhus sedan dess.” skriver Travis Barker och berättar orsaken till smärtorna.

”Under endoskopin togs det bort en liten polyp som satt i ett väldigt känsligt område och som vanligtvis tas bort av specialister, vilket sen olyckligtvis slutade i att en viktig dränageslang i bukspottskörteln brast. Det resulterade sedan i att en allvarlig och livshotande bukspottskörtelinflammation.”

”Jag är så tacksam över att jag efter den intensiva sjukvården jag nu fått, mår mycket bättre” skriver Travis Barker på Instagram.

Annons
Travis Barker Instagram

Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
SE OCKSÅ: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons