Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Travis Barker akut till sjukhus – dottern vädjar om hjälp

29 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Kourtney och Travis
Bara en månad efter bröllopet med Kourtney Kardashian har Travis Barker tvingats in på sjukhus.
Och på Instagram vill hans dotter Alabama Barker att omvärlden ska be för honom.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Under tisdagen fördes Blink 182-stjärnan Travis Barker till sjukhus i Los Angeles. På bilder från West Hill hospital syns det hur han förs in på bår, och vid sin sida har han sin hustru Kourtney Kardashian.

Nu har alltså deras bröllopslöften om att dela både glädje och sorg med varandra satts på prov. Varför Travis Barker blev tvungen att åka in till sjukhuset är fortfarande inte klarlagt, och inte heller hur han mår.

Dotterns vädjan

Under kvällen lade 16-åriga dottern Alabama Barker upp en story på Instagram där hon skrev följande:

”Snälla be för oss”, tillsammans med en ledsen emoji.

Travis Barker själv twittrade tidigare under dagen och skrev:

”God save me”, vilket många har kopplat ihop med den här händelsen. Många andra har dock påpekat att det är titeln på en Machine Gun Kelly-låt som han medverkat på.

Travis Barker förs in till West Hill hospital med Kourtney Kardashian vid sin sida.
Travis Barker förs in till West Hill hospital med Kourtney Kardashian vid sin sida.

Gifte sig för en månad sedan

Travis Barker och Kourtney Kardashian gifte sig ju (för tredje gången) den 22 maj och firade sitt äktenskap med en storslagen bröllopsfest i Italien. De förlovade sig i oktober 2021 och vigdes först i Las Vegas 4 april och sedan i ett tingshus i Santa Barbara 15 maj.

Annons

Det firades i dagarna tre och vigseln ägde sedan rum med en imponerande utsikt vid havet på Dolce & Gabbanas område L'Ulivetta. Brudnäbb var Kourtneys äldsta dotter Penelope och Travis döttrar Alabama Barker och Atiana De La Hoya var brudtärnor. Bruden fördes till altaret av mamma Kris Jenner och ringbärare var sonen Reign.

Bröllopsfesten som ägde sedan rum i en slottsträdgård till Castello Brown. Den nyvigda bruden bar en svart version av sin bröllopsklänning och syntes dansa med nära och kära. Gäster som Machine Gun Kelly, Kylie Jenner och Kim Kardashian var också där och lade upp filmer från festen på sociala medier. Bland annat fick man se att det serverades färsk cannelloni och pasta som lagades av italienska kockar på plats och att bröllopstårtan var helvit på en bädd av rosor.

Förutom Travis Barkers dotter har ingen runt paret kommenterat vad som hänt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons