Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kourtney Kardashian kärlekstatuerar Travis Barker efter hälsoproblemen

08 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Kourtney Kardashian och Travis Barker
Det var nyligen som Travis Barker hamnade i en situation på liv och död efter att han lades in på sjukhus. Nu har hans fru Kourtney Kardashian givit trummisen en kärlekstatuering efter den jobbiga perioden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
VIDEO: Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Det var nyligen som Travis Barker fick åka akut till sjukhus efter att han hade drabbats av extrema magsmärtor. På hans Twitter-konto kunde man läsa statusen ”God save me” och samtidigt vädjade hans dotter Alabama Barker till sina följare på Instagram att be för familjen. Efter några dagars tystnad på både Travis och Kourtneys sociala kanaler så kunde makarna berätta om den läskiga upplevelsen som de hade fått genomgå.

ANLEDNINGEN BAKOM TRAVIS HÄLSOPROBLEM

”I måndags gjorde jag en endoskopi och mådde toppen efteråt, men efter middagen samma kväll drabbades jag av extrema smärtor och har varit på sjukhus sedan dess”, skriver trummisen om sina smärtor.

”Under endoskopin togs det bort en liten polyp som satt i ett väldigt känsligt område och som vanligtvis tas bort av specialister, det slutade olyckligtvis i att en viktig dränageslang i bukspottskörteln brast. Det resulterade sedan i en allvarlig och livshotande bukspottskörtelinflammation.” skriver Travis på Instagram.

Annons

Han avslutar inlägget med att berätta att han är tacksam över den intensiva sjukvården som han har fått och att han nu mår mycket bättre.

KOURTNEYS KÄRLEKSTATUERING TILL MAKEN

Hans fru Kourtney har varit hand i hand och sida vid sida med trummisen genom den obehagliga upplevelsen. Men för att ge lite extra kärlek och stöd så har hon nu givit trummisen en ny kärlekstatuering. Travis har idag väldigt många tatueringar och i en intervju med GQ berättar han om tatueringars betydelse för honom.

För mig är det att dokumentera en del av mitt liv eller människor, saker, tider i mitt liv. När jag är död och borta vill jag att folk ska kunna titta på min kropp och i princip återuppleva mitt liv på något sätt, sade han i intervjun.

Och något som Kourtney är tydlig med är att det är hon som är skaparen av den nya tatueringen. I en ny Instagram-story delade hon en bild på Travis arm och hennes nya skapelse och skrev ”Mitt finaste verk”. Tatueringen som pryder trummisens arm är bokstaven "K" tillsammans med ett hjärta.

Travis Barkers nya tatuering
Travis Barkers nya kärlekstatuering av Kourtney.
SE OCKSÅ: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
SE OCKSÅ: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons